dzony_1100 427 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan evo zvanicno da potvrdim...pazarena masina :) Nek je sa srecom brate moj,da ga vozis lepo i SIGURNO !!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto uze ovaj najruzniji??? ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto uze ovaj najruzniji??? ;) ne lozi ga brate.... ;D super je motorce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto uze ovaj najruzniji??? ;) Nije ruzan! Ja sam hteo njega da kupim! Al` sam kupio malo jaci i spicastiji! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto uze ovaj najruzniji??? ;) ne lozi ga brate.... ;D super je motorce Shala!!!! Napravi hiljade kvalitetnih kilometara!!! :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto uze ovaj najruzniji??? ;) ne lozi ga brate.... ;D super je motorce Shala!!!! Napravi hiljade kvalitetnih kilometara!!! :) Mala izmena: Napravi hiljadu-2 kvalitetnih kilometara, e onda kupi R-a! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada 1990 1 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Bolec Motocikl: Suzuki GSX 600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan HVALA SVIMA!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada 1990 1 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Bolec Motocikl: Suzuki GSX 600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan za mene se trazi bike pozdrav svima Pozdrav Vlado... Imam strasnu ideju: kupi jak motor onda ga nosi da ti ga ustroje! Mislim, to samo dok ne savladas voznju... Druze, zanima me gde mogu da ga ustrojim (mislim na motor) Mojim me razvaljuju od smaranja pa ne mogu da ih slusam, ako znas na sta mislim... I koliko bi me to izaslo??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan za mene se trazi bike pozdrav svima Pozdrav Vlado... Imam strasnu ideju: kupi jak motor onda ga nosi da ti ga ustroje! Mislim, to samo dok ne savladas voznju... Druze, zanima me gde mogu da ga ustrojim (mislim na motor) Mojim me razvaljuju od smaranja pa ne mogu da ih slusam, ako znas na sta mislim... I koliko bi me to izaslo??? Pa nije ti toliko jak motor da moras da ga strojis (86 ks)... Ne znam gde to tacno mozes, ja moje braove strojim kod ujaka! ;D Pa nadji nekog majstora tu odakle si i vidi s njim koliko bi te to izaslo ako bas zelis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada 1990 1 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Bolec Motocikl: Suzuki GSX 600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan za mene se trazi bike pozdrav svima Pozdrav Vlado... Imam strasnu ideju: kupi jak motor onda ga nosi da ti ga ustroje! Mislim, to samo dok ne savladas voznju... Druze, zanima me gde mogu da ga ustrojim (mislim na motor) Mojim me razvaljuju od smaranja pa ne mogu da ih slusam, ako znas na sta mislim... I koliko bi me to izaslo??? Pa nije ti toliko jak motor da moras da ga strojis (86 ks)... Ne znam gde to tacno mozes, ja moje braove strojim kod ujaka! ;D Pa nadji nekog majstora tu odakle si i vidi s njim koliko bi te to izaslo ako bas zelis... Znam, ali pre nego sto sam qpio ovaj motor uqpno sam 3 puta sa na motor... Ali mene to znima da bi mogao da kazem mojima da sam to uradio i koliko me izaslo da bi im bilo lakse, jer su flipnuli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti neko uradi Db kiler i onda i vuk sit i ...matorci mirno spavaju! I mojne bas ispred njih da odvrces do crvenog,keva i dan danas zamnom proliva vodu kad god sednem na motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan njih buni kubikaza "kako to da ima 600 kubika,a da neide,pa to je velik motor" itd,itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada 1990 1 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Bolec Motocikl: Suzuki GSX 600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Ni ne ovako ga ne odvrcem do crvenog (jos) Stavio sam ga kod ortaka (Dzony_1100) da me ne bi gledali kako sedam na motor, a i ima garazu a ja nemam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan za mene se trazi bike pozdrav svima Pozdrav Vlado... Imam strasnu ideju: kupi jak motor onda ga nosi da ti ga ustroje! Mislim, to samo dok ne savladas voznju... Druze, zanima me gde mogu da ga ustrojim (mislim na motor) Mojim me razvaljuju od smaranja pa ne mogu da ih slusam, ako znas na sta mislim... I koliko bi me to izaslo??? Pa nije ti toliko jak motor da moras da ga strojis (86 ks)... Ne znam gde to tacno mozes, ja moje braove strojim kod ujaka! ;D Pa nadji nekog majstora tu odakle si i vidi s njim koliko bi te to izaslo ako bas zelis... Znam, ali pre nego sto sam qpio ovaj motor uqpno sam 3 puta sa na motor... Ali mene to znima da bi mogao da kazem mojima da sam to uradio i koliko me izaslo da bi im bilo lakse, jer su flipnuli... Ja pre nego sto sam kupio Rf-a sam jednom seo na motor... Tako da...samo pamet u glavu i nema greske. A sto se tice matoraca, jbg nadji nekog mehanicara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan ili batice stavi fabricki auspuff bar za pocetak don se nenaviknu na makinu pa kazes da si ga ustrojio jbga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada 1990 1 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Bolec Motocikl: Suzuki GSX 600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja nemam fabricki auspuh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja nemam fabricki auspuh Os se menjamo?! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada 1990 1 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Bolec Motocikl: Suzuki GSX 600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali neka hvala ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali neka hvala ;D Pa nis` ni ti mutav! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada 1990 1 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Bolec Motocikl: Suzuki GSX 600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali neka hvala ;D Pa nis` ni ti mutav! ;D Hahaha. Mozda sam pandur ali nisam toliko glup hehehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...