Serbia MC 3 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju... 1993 godiste Custom by Astral registrovana do 06 2011 presla 37500 km u izuzetnom stanju Cena 4200 eura...moze i dogovor ;D 065 8 123 144 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 16, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA ZA VIRAGO 3000 EURA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan puno para za to godište,u somboru prodata isto 1100 za 2200€,neću da of-ujem,ali što je puno,puno je. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan sto jes jes u pravu si ! no svako ima prava da ceni svoj motor kolko oce zar ne ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan puno para za to godište,u somboru prodata isto 1100 za 2200€,neću da of-ujem,ali što je puno,puno je. Sigurno je radjena u air-bashu kao moja,verovatno ima i brutal sound auspuhe,bisage,vizir,roll-bar? Ili je samo fabricka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 27, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan puno para za to godište,u somboru prodata isto 1100 za 2200€,neću da of-ujem,ali što je puno,puno je. Sigurno je radjena u air-bashu kao moja,verovatno ima i brutal sound auspuhe,bisage,vizir,roll-bar? Ili je samo fabricka... tacno da niko ne gleda dodatnu opremu a ona zna da bude skoro kao cena za motor ! ,,,,vec odmah gledaju samo osnovnu cenu ....TDM850 ...91god. 2500e ali...samo koferi sva tri komada 450e pa vizir MRA 120e..auspusi par 440e teflonska creva 250e nosac kofera 140e znaci oprema samo vredi1500 i kusur eu.! Naveo sam banalan primer koliko je mene kostalo da ga sredim i opremim ! A kad im kazes cenu motora smeju se ............Znaci isprsite se braco moja ili cutite. SRETNA PRODAJA ! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Januar 29, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Tako je ko ima para i kome se svidja taj ce da pljune kes,nije u redu da se offuje coveku oglas.Sretna prodaja,prelep motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Januar 30, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan цена није превелика, за ово што се нуди! свака роба има свог купца! само напред, наћи ће се купац да га усрећи ова лепотица! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelna prodaja izmene>registracija produzena do 08.2012 kilometraza 47500 cena 2700 eura 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svuda po oglasima za Virago 125 cc traze od 1500 pa navise,mislim da komentar za visoku cenu nije na mestu.Ovo je sad i vise nego povoljna ponuda,cak i da nema dodatnu opremu.Motor je lep,sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan cena je sad ojk,al brate cavka komentarisao sam cenu od prosle godine,tad je bila visoka,sad je vise nego korektna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Octobar 6, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor 2700 vredi sigurno !!! A da li je 93 ili 98 ne znaci nista vec u kakvom je stanju ! Sretna prodaja ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Octobar 7, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan masina je u perfektnom stanju,kod mene je vez 3 sezone odrzavana i bez mane,hvala na dobrim komentarima...i da dodam pocetkom sezone su namestene nove hidenau gume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...