zmija31 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Novi sam clan na forumu.Inace sam iz Sevojna,kod Uzica.trenutno nista nejasem,ali veliki sam ljubitlj motora,moto opreme kao i naravno skupova.Uskoro ce i skup u Uzicu pa se nadam i da cu se upoznati sa nekim od Vas!!Ja i zena smo svake godine na skupu u Velikom parku u Uzicu. Pored toga imam jedno pitanje za sve Vas,za one koji imaju iskustva. Sta predlazete i kako ocenjujete sledece modele KAWASAKI ZXR 750, SUZUKI GSXR 750-1000,YAMAHA FZR 750-1000, I HONDA CBR 600-1000 ??? Mislim na modele od 90-95 godista JAKO MI JE BITNO DA JE MOTOR UDOBAN ZA DUZE VOZNJE ZA DVOJE Pozdrav i HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za pisanje velikim slovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Mozes gledati i komentarisati koji ti se motor svidja u podforumu "Motori" i time izvesti neki svoj zakljucak http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=11.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nirpo 2 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav! Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 20, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve!! Cekam vas u Uzicu 2.3. i 4. da se upoznamo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi li Sabac u Ue na skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...