Milos_ 280 Napisano April 9, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde u Beogradu ili blizoj okolini postoji neko ko ispravlja rezervoare!? Da je korektan,i ne preskup.. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 9, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo ispravljanje rezervoara ? Na kojem motoru ? :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 9, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo ispravljanje rezervoara ? Na kojem motoru ? :shock: :shock: Virago,ogreban i malo udubljen rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 9, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan aaa Virago , dobro je onda , pomislio sam svasta... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 9, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan aaa Virago ' date=' dobro je onda , pomislio sam svasta... :wink:[/quote'] Da li ste vi ispravljali rezervoar na Dragstaru,ili je samo farban!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 9, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan ako ti ne smeta nadji nekog da ti napravi novi plasticni, ima ljudi koji to rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 9, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako ti ne smeta popuni gitom, ima ljudi koji i to rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Do sada bas nisi dobio pomoc!To moze da ti uradi bilo koji limar samo ako ima volje,a mozes i sam delimicno ako imas alat.Uzmes gvozdje sesticu ili tanje ili malo deblje(zavisi od mesta,ako je ugao treba ti deblje) i smrt klestima drzis a cekicem lupkas da izvlacis a ima i malo slozenja ali prakticnija stvar-zezalica- dve cevi,jedna sira ide preko uze(uza se uvlaci u siru)a na jednom kraju je cep koji en dozvoljava da se sira izvuce.Tu uzu zavaris za rezervoar a sirom setas i udaras u cep i lagano izvlacis.Sigurno postoje i daleko efikasnije stvari ali ja nisam majstor i ono sto znam,znam od starijih koji nisu imali moderne sprave(sta da se radi) ali sam moj rezervoar ispravio na ovaj nacin i to samo coskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 9, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Git je dobar predlog i moj je bio ulubljen. ali to samo pomaze ako je ulubljen, a ne istegnut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 9, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Udubljenje uopste nije veliko,i nije na uglu,tu je rezervoar samo malo zaobljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam jedino u subotici ko radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 9, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste vi ispravljali rezervoar na Dragstaru' date='ili je samo farban!?[/quote'] samo je farban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 9, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Nadji limara koji ima punkt aparat. Punkt aparatom se zapunktuje elektroda za centar udubljenja i onda se cima sa alatom koji izvlaci udubljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 23, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije mnogo ulubljen nije preporuka da se ispravlja na bilo koji nacin zato sto dolazi do pucanja zastitnog sloja iznutra a to moze da ti naprevi kasnije mnogo vece probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Maj 1, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da otvaram novu temu zbog dva tri odgovora pa da pitam upucene:Koliko litara benzina stane u rezervoar mog BMW-a R65 iz '79.godine?U nekim podacima sam nasao 18 litara sa rezervom a u nekim 22 litara sa rezervom pa ako neko moze da mi pojasni.Slike imaju u mojoj galeriji. Hvala unapred svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 1, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan 22 litra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan ako ti ne smeta nadji nekog da ti napravi novi plasticni, ima ljudi koji to rade Meni ne smeta!! Samo mi pomozi da nadjem nekoga ko pravi plasticni rezervoar? Znam da ima ljudi...ali ko?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...