itza 0 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan mozhe izgrebana oguljena kakva god boja ne bitna ... samo da je HJC mozhe i bez vizira mozhe i sa slomljenim vizirom .. velichina S ili M do 50 jura ako ste u beogradu dolazim probam trgujemo ... mozhe i blizha okolina ako je sunchan dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan da dodam .. bitno je da je novije proizvodnje da pashe vizir iz komada znachi bez onih plastika sa strane kao na starijim modelima ... prektichno isti vizir kao na cs-12 modelu http://www.motooprema.eu/proizvodi/kacige/integralne/hjc/cs12_solid_black Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Zna covek sta valja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan brko ne drobi engo daj enstho za 50 heroja ovo ono dok nisam pazario roshke :D:))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2485 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Možda vredi da pokušam? Cena bi se uklopila samo što nije HJC već Scorpion, pa ja rek`o da pokušam http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=65861&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-Kaciga-Scorpion-Exo-1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi druzhe prvo shto je za 4 broja veca nego shto mi treba a drugo shto nije hjc bitno mi je da je hjc iz razloga shto sam drugaru izgrebao vizir a meni treba kaciga ... pa kad vec treba da kupujem i sebi kacigu jer nemam .. a njemu vizir jer sam izgulio ... ideja je da nadjem polovnu hjc kupim njemu novi tamni vizir a sebi uzmem njegov tamni izgrebani i svi srecni i zadovoljni ... zato sam i napisao da mi treba da je vizir iz komada znachi noviji modeli kaciga (njegova je CS-12) da bi mogli da menjamo vizire. velichina je za hjc S za ostale verovatno M ... 56-57cm obim smo merili chini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Jul 24, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako nisi jos resio problem imam ja kacigu HJC CS-12 ima obican vizir ali je dosta izguljen ja sam planirao da kupim neki zatamljeni ali ne mogu da nadjem gde ima mogu da ti prodam gacigu ako si jos uvek zainteresovan velicina je xs ali to je malo cudna velicina u odnosu na druge kacige ja nosim velicinu S ili M ali ova HJC u velicini xs mi savrseno odgovara pogledaj slike pa javi 0655288001 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan moguce da je americhki sistem oznaka koji je zachudjujuce josh manji nego evropski koji je za hjc manji .. zovem te sutra kad zavrshim sa poslom da se nadjemo pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...