Guest gasa Napisano Jun 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan PU jebem ti, a basdh sam hteo da se iskusam na nekim trkama, na kartingu uvek trsim druge, svaki put mi neko pridje da me pita jel vozim negde, a na skuteru derem sve bukvalno sve na koje sam do sad naiso, karting sam trebao da vozim, ali moji odustali zbog finansija, a ovo bilo besplatno e jbg. Video sam neku trku na sos mislim da su se vozili skuteri yamaha aerox 50 ccm3, i to fabricki! Mislim da sam tu mogao dobro da prodjem, pogotov kada sam video koliko oklevaju da se preteknu, i kako ulaze u onu shikanu! Mada dobro pitanje ostaje, ja neam pravo nishta reci, jer se nisam ni okushao, i opet mogu samo reci da zavidim tim momcima koji su vozili, i da kakvi im god rezultati bili neka nastave! brate to za scootere sam i ja mislio pa sam se uverio, ne voze se aeroxi nego Keeway Focusi, i ako mislis na sikanu u kraljevu, ne moze brze da se prodje, jako je uska ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedja 0 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan brt ne znam shta da ti kazem, motori su bili crni svi isti pa nisam mogao bash najbolje videti ali mi je prednji deo liceo onako po gabaritima licheo na aeroxa, a shto se shikane tiche, brt ovo shto sam ja video je bilo sramota, jer su ljudi isli pravo po sredini shikane a dabi se tuda proshlo mora se suvishe usporiti, bolje bi bilo da su shikani prishli pod malo vecim uglom i pod vecom brzinom, ali dobro, ja mislim da je to bila voznja u vozicu, barem na osnovu onoga shto sam ja video. Opet ja nishta nisam uradio pa nemam ni pravo da kritikujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan brt ne znam shta da ti kazem, motori su bili crni svi isti pa nisam mogao bash najbolje videti ali mi je prednji deo liceo onako po gabaritima licheo na aeroxa, a shto se shikane tiche, brt ovo shto sam ja video je bilo sramota, jer su ljudi isli pravo po sredini shikane a dabi se tuda proshlo mora se suvishe usporiti, bolje bi bilo da su shikani prishli pod malo vecim uglom i pod vecom brzinom, ali dobro, ja mislim da je to bila voznja u vozicu, barem na osnovu onoga shto sam ja video. Opet ja nishta nisam uradio pa nemam ni pravo da kritikujem! sikana je veoma uska, a ne vozi se vozic nego su svi motori isti, identicni... inace tom sikanom i u klasi 1000 prolaze po sredini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedja 0 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozili su jedan iza drugog u grupama po 3,4, a tu se sa hiljadarkama ne moze proci tako jer se njena snaga ne moze lako obuzdati! dobro polako choek nisam nishta loshe rekao pogledaj ovu moju rechenicu Opet ja nishta nisam uradio pa nemam ni pravo da kritikujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za trke u skuter kupu jos nije kasno za prijavu. Sledeca trka je u nedelju na Batajnici ko hoce moze da dodje da se prijavi a potrebno mu je sledece: Da je star izmedju 10 i 20 godina da izvadi lekarsko ,da ponese sliku kao za pasos ili licnu kartu ako je maloletan saglasnost roditelja za ucestvovanje u trkama.Oprema se podrazumeva kaciga,jakna,rukavice ,pantalone i kozne patike(cipele) Eto i to je to pa ko misli da ima talenta neka doje da se oproba . Ovo je idealna prilika koja se retko pruza da se oprobate na pravoj trkackoj stazi , steta je da se propusti. Vidimo se u nedelju na Batajnici. Za sve dodatne informacije kontaktirajte me rado cu pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedja 0 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan MOram da molim nekog za opremu, a za slike i lekarsko ionako vadim zbog pasosa! Jel ogranichen broj takmicara? Jel ima josh neka trka nakon toga? Mozda se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ove vozice se jos 4 trke, jedno kraljevo i tri bataje, takodje vidimo se tamo i za sve informacije mozete da me kontaktirate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Damire, da li si ti vozio prethodnu trku, u Kraljevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Jun 18, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na trci u Kraljevu nisam ja vozio posto sam malo mator . Za nas klub vozio je Vladimir br .10 bio je 4 mesto zbog jako loseg starta inace mislim da je mogao biti mnogo bolji .Videcemo sad u nedelju kako ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro on je i imao 4 startno vreme, ja sam naleteo na onu devojku,sto je pala, pa sam malo usporio, na kraju nisam mogao da ih stignem... P.S. da li neko zna da li je MIA,cini mi se, dobro?????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...