Jump to content

Moto Zajednica

Plan puta: 28.April-02.Maj Slovenija / Italija

Recommended Posts

• In memoriam, 884 postova

dakle,

planiram da pomenutih 5.dana odem na put, da fino odvozam Sloveniju i Severnu Italiju koliko stignem.

Nisam jos strogo definisao rutu, ali nije neki problem, to se relativno lako izdogovara.

Nacelno, hteo bih da vozim 2 dana Sloveniju (detaljno), 1-1,5 dan Severnu Italiju i 1,5-2 dana (jedan u odlasku i jedan u povratku) da utrosim na put sa stajanjem u Hrvatskoj (Chala definitivno stizem)

Kome ovo odgovara i ko je zainteresovan, nek se javi

Za Sloveniju i Italiju trebaju vize, ali me ne pitajte detalje, ne znam posto meni ne treba.

Trosak: pojma nemam, ali najjednostavnija kalkulacija je broj dana X 100 eura i to je to - mozda malo vise, mozda malo manje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

:D

Dobar ti je plan! Pojma nemam i nista me ne pitaj! Spontane voznje su najbolje, podjes pa gde te put nanese!!!

P.S.

Jesi li promenio podatke o boji u saobracajnoj :oops:

Dobar ti je plan! Pojma nemam i nista me ne pitaj! Spontane voznje su najbolje, podjes pa gde te put nanese

Plan jeste dobar - potpuno je fleksibilan u ovom momentu ;)

Kazem pojma nemam oko viza zato sto stvarno ne znam, znam da ako neko ima sengensku vizu moze da udje u Sloveniju na cini mi se 5 dana, a takodje i u Italiju tako da Sengen u principu resava sve.

Takodje, put ce biti daleko od "gde me put nanese", samo sto u ovom trenutku to nije prioritet - to se resava za 2 dana, kada se definise ko ide. Onda se sedne, vidimo sta koga interesuje, dogovorimo kompromis i krecemo. Nema potrebe da se fantazira unapred i potrosi silno vreme na plan, pre nego uopste vidim ko je (i da li je) zainteresovan da ide.

ne brini za boju, prvo se menjaju tablice

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Slovenija je izuzetno lepa zemlja, na mnogim mestima se mora vozilo (koje god da je) ostaviti i ici peske ili gondolom. Zato, tesko da se moze obici za dva dana i videti nesto.

• Drug član, 2245 postova
dakle' date='

Nacelno, hteo bih da vozim 2 dana Sloveniju (detaljno)[/quote']

E za ovo bi te Chala pohvalio :)

Jeste mala zemlja, ne toliko :)

Detaljno bi ti bilo potrebno ipak malo vise

Drugari, u Sloveniji sam bio, paaaa... mnogo puta :) I prilicno je solidno poznajem...

Kada kazem detaljno, mislim u stvari fokusirano na nekoliko stvari koje me interesuju...

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Andrej bre, pa što ne dodješ dan ranije, 27. je kod nas državni praznik, a ujedno i blagoslov motora u Novi Štifti, gde se obièno skupi preko 1K motora.

Evo link pa pogledaj današnjih cca 4K motora u selu Mirna Peè kod Novog mesta:

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070409_3094472_16180421.php

• Drug član, 1193 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L
Andrej bre' date=' pa što ne dodješ dan ranije, 27. je kod nas državni praznik, a ujedno i blagoslov motora u Novi Štifti, gde se obièno skupi preko 1K motora.

Evo link pa pogledaj današnjih cca 4K motora u selu Mirna Peè kod Novog mesta:

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070409_3094472_16180421.php[/quote']

I na sve to slovenaèka ekipa motorista je sjajan domaæin! :wink:

najzli

Andrej bre, pa što ne dodješ dan ranije, 27. je kod nas državni praznik, a ujedno i blagoslov motora u Novi Štifti, gde se obièno skupi preko 1K motora

Tomo, gledacu da podesim tako da dodjem 27og, ali zavisi mi od posla, kada cu moci da krenem... svakako se vidimo! Hvala!

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

kad imas Sengen vizu ne treba ti nikakva druga dozvola. ulazis u zemlje Sengen sporazuma bez ikakvih zaebancija, niko te nista ne pita i mos ostat koliko ti volja(ne mislim na po` godine naravno nego normalni neki period). zemlje Sengena su sledece:

Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Iceland, Italy, Greece, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Spain and Sweden.

Andrej, nadam se da ces nac drustvo za putesestvije a onda slijedi iscrpan izvjestaj ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja