Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Motorolu HT-1000

Recommended Posts

• Drug član, 1899 postova

Stanica je u odlicnom stanju 16kanala 5W, kupljena zimus od Endurca,

meni je trebala za paraglajding ali sam sad u klubu dobio jednu drugu koja ima VOX tako da mi je ova visak

Endurac joj je, pre nego sto sam je ja uzeo, ugradio potpuno novu bateriju

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Stavicu sliku kasnije, ne radi mi aparat trenutno,

A cemu bi sluzila nego za komunikaciju preko radio talasa, sa obzirom na svoju snagu i robusnost idealna je za komunikaciju izmedju motora, ja sam je kupio da bi mogao da odrzavam vezu sa ostalim paraglajderima u vazduhu i za komunikaciju sa zemljom, sada mi ne treba jer imam drugu stanicu koja aktivira predaju glasom, dok kod ove moras da pritisnes dugme, sto uopste nije mana za motor jer je tu zbog buke(auspuh vetar) VOX neupotrebljiv  8)

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: Suzuki DL1000 K4

Klasicna motorolina kanalna stanica,uglavnom je radjena za Americko trziste 16 kanala,145-174mhz malo vise od 5w kada je dobra baterija,jedina mana sto je robusna i teska,ali radi stvar.

Evo slikao sam da se vidi o cemu se radi

IMG_5949.jpg

IMG_5950.jpg

IMG_5955.jpg

IMG_5952.jpg

IMG_5953.jpg

IMG_5954.jpg

P.S. To sto je robusna, je bar za mene prednost, ipak je ovo ozbiljna radio stanica a ne neka igracka

Bobane, ne razumem te sta hoces da kazes?

Nije joj potrebno nikakvo kodiranje bar koliko ja znam, i vidis kad letis paraglajderom, pogotovo u grupi, ili kad polazes za dozvolu potrebna ti je pouzdana komunikacija sa ostalim letacima i sa zemljom i zato sam i kupio ovo cudo

Ali u medjuvremenu mi je klub obezbedio drugu stanicu kojoj se predaja aktivira glasom pa mi je to ipak jednostavnije pogotovo u turbulentnim srujama, a desavalo se da nalete par puta

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys

Ja je koristim na poslu vec skoro desetak godina. Radim na povrsinskom kopu, i to nam je osnovno sredstvo komunikacije. Frekvencije moraju da budu kodirane i u odredjenim opsezima da ne bi ometali druge sluzbe (policiju, vatrogasce i sl.) Objasni ljudima da ne moze da se koristi u druge svrhe, (recimo da se prisluskuje policija i sl) Znaci mogu da je koriste samo u tvom aero klubu i nigde vise. Nisam hteo da ti miniram oglas, nego da se pojasne neke stvari. Pozdrav.

Nigde nisam ni napisao da moze da se prisluskuje policija, pogotovo jer koliko ja znam u tom opsegu 136-174mhz ne postoji ni jedna frekvencija koju koristi neka sluzba

Vase su verovatno kodirane da vama ne bi mogao niko da upada u komunikaciju

ja nisam vrsio nikakve intervencije na njoj

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Nesto slicno i ja koristim,preko 10 godina.Imam prijatelja,isto u policiji ali se bavi sredstvima veze,pa ako se neko i odluci za ovaj model,a nije mu bas jasno kako i sta sa njom,mogu ga povezati sa covekom ovde u Beogradu,siguran sam da ce pomoci.

Izvinjavam se za off,srecno sa prodajom,ove zanimljive sprave :takoje:

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

imam ja sličnu motorolicu,da mogu da se ubace razne frekvencije...

stisneš i pevaš,pa da vidiš...

nego nisam baš siguran da to može svako da poseduje,nama na taxi-ju su tražili da ih registrujemo i pečatimo u servisu na odredjene frekvencije potrebne za rad...

inače extra stvarčica,to sa dometima ima veze onako,bitnije je da imate na nekoliko km neki repetitor i dovatate dokle hoćete...

cena je ok skroz,kome treba ubacivanje frekvencije nek se javi to je jeftino...

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja