VladSO 2 Napisano Decembar 28, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Sombor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudovi, ima li neki visoki vozac koji vozi supermoto, e sad me zanima jel ima jos da ima KTM 690 SMC ili Husqvarnu 701, SM 610 visokih koji ih voze...nisam ih nikad video uzivo, a kamoli seo na njih, pitam jer zelim nesto da pazarim nesto od njih,.. Inace probao DRZ 400 i bio mi je mali, bar za moje standarde, inace visok sam 195,6.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 9, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipi, evo jos jednu igracku sam nabavio pored stare enduro Tetke Taman da se upisem u temu , kao i moja prva supermoto masina 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar-Shark 29 Napisano Mart 21, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM LC4 640 Pegaz Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, samo da se čekiram što bi se reklo Naklonio sam se narandžastoj koroni za sada ne mogu mnogo da vilenim jer zbog celokupne situacije nisam u mogućnosti da registrujem, ali bože moj idemo dalje 2006 god vozim ga na 50% gasa preko toga postoji tendencija da odletim 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanR 128 Napisano Jul 29, 2020 Svrati ponekad, 85 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ducati Hypermotard 1100 EVO Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ljudi! Gledam Huskqvarnu sm 610 2005, inače za prvi motor ako ne računam skutere. Uglavnom za po gradu, tu i tamo da skoknem van Bg, npr Fruška gora i slično... vidim da je bilo priče ranije na ovom forumu ali još jednom da pitam za iskustva, najviše oko održavanja i ko u Bg od servisa radi održavanje SM a da zna šta radi... Gledam i xtx660 ali su mi izvan budzeta, 2005 preko 3500 soma...konkretno ova Husqvarna je u pitanju...hvala Husqvarna SM 610 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Husqvarna SM 610 S, 2005. godište, Supermoto, vozilo prešlo 24000 km, Novi Beograd. Cena 2.300 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3080 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kad ovako ovlaš pogledaš, deluje super ponuda. Husky za (ne fiksnih) 2300eur, a pomenuti XTX isto god. je kažeš preko 3500eur... Sve to ima svoje zašto. XTX-u sipaš benzin, menjaš ulje i svaki put kad pritisneš dugme elektrostartera možeš da odeš na kraj sveta. Kod ove egzotike uglavnom nije tako. Treba biti mehanički potkovan i/ili imati doooobrog majstora. A za uzvrat ti egzotika pruži lepu nijansu užitaka više za sva čula Ja zato volim egzotiku sa svim njenim vrlinama i manama P.S. ova Husqvarna mi se ne čini da je 2005 godište Proveri je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 6, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio GASGAS SM700 od firme na testiranje za 10.Jun idem za Švajcarsku snjim, oko 500km u jednom pravcu, ko prezivi pričaće, sreca imam ovciju vunicu za sedište 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 6, 2023 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan За овај ти је све опроштено, за разлику од Нордена. Мада ништа се не важи без кесе за ђубре и кофера привезаног гуртнама. Добро си ме био насмејао. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, СајберГастарбајтер je napisao: За овај ти је све опроштено, за разлику од Нордена. Мада ништа се не важи без кесе за ђубре и кофера привезаног гуртнама. Добро си ме био насмејао. Pazi ja sam majstor za najžešće budževine, očekujte na GASGAS-u jod neviđene prototipove mojim umotvorina Promenio Maj 6, 2023 član Gile_Extremeboy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jul 10 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Update, gasgas se bio pokvario nije ni doslo do testiranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 81 Napisano Nedelja u 18:33 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan vozio Husqvarnu 2 godine veoma neudoban ali lud motor skroz sada vozim Ktm Smc 690 r 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...