BIGDADDY 451 Napisano Maj 15, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i na mene, Dzokse ne videsmo se od Fruske Gore =) Pa na tebe je i mislio pod "beograđanima". A osim toga zna se da je nigde ne idem bez ministra za originalne BMW rezervne delove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Maj 16, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vodimo vas NS-ovci na tradicionalno mesto gde se okupljaju ljuti bajkeri, na Usce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Koleze, posle 5 sezona i puno raznih avantura, zanimljivih mesta i intresentnih puteva i ljudi, doslo je vreme da prodajem svog mopeda. Bilo je vrlo zanimljivo druziti se sa ovim bajkom kao i sa ljudima sa ovog foruma. (Malo spama, ako nekog zanima: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108904-bmw-f650gs-abs/#entry1742539 ). Da ne ispadne neka "zalopojka", prelazim na mladjeg mu brata(650twin), pa mi i ne pada tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Maj 24, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Maj 30, 2015 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koje su dimenzije prasinarki za F650GS 2000-2003god? Ili gde ima da se kupe kod nas, osim u BMWu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 1, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sekto, cetvrtak neka kafa? Gde vi kazete.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Jun 2, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan hajde pliiiiiiz neko da mi kaze misljenje...lomim se koju prednju gumu da stavim sto pre,vec mozda sutra,ni sam ne znam za koju namenu ce mi trebati dal za off dal za put ne bitno,zato se i lomim al samo mi malo treba da resim,znaci dunlop sportmax ili pireli scorpion,ja kupio obe za svaki slucaj pa hocu da cujem sta mislite koja je bolja da je odma MECEM sutra... leva dunlop desna pirelli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Jun 2, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan e, da i pomagajte ako mozete da nekome ko ne zna sta je bmw prodam agustu koja zbog njega stoji sva prasnjava jer me malo ko zvao na oglas u zadnja dva meseca...valjda culi koji je motor najbolji pa niko da pozove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 2, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozovem ovako javno sve u temi u cetvrtak da se nadjemo na uscu u 17:30...pa ko voli bice nas par tamk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 2, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Džoks: Ja sam 99% za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Jun 2, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan odlucio za gumu i bez vas prelomilo se,ako nekome treba ova druga sad je visak rado cu je dati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan meni samo ceparice pasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 3, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan meni samo ceparice pasu Opasno ti izgleda dakar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam ga kupio ali za klasu je bolji od KLEa kojeg sam imao prije njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Jun 3, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije zato sto vozim BMW-a, ali taj Dakar mi je favorit za offroad motor, nekako sve ima sto treba! =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 3, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tanka prednja gumica sa kramponima na točku velikog prečnika. Ne bi se vadio iz peska, Ihaaaaaaaaaa Mislim...može i po blatu, samo posle moraš da pereš motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 3, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, vidimo se sutra na usucu...u 17:30 pa ko voli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 3, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, vidimo se sutra na usucu...u 17:30 pa ko voli..... Jel to da nas prebrojiš pa da nam uradiš funduro majce Ja i Tiamat 99% dolazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Tanka prednja gumica sa kramponima na točku velikog prečnika. Ne bi se vadio iz peska, Ihaaaaaaaaaa Mislim...može i po blatu, samo posle moraš da pereš motor mislis na ovakav izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 4, 2015 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da propustim okupljanje, motor je juce kasno zavrsen. U pitanju je bio potenciometar gasa, ili Throttle Valve Position Senzor (TPS). Jos ima jedan mali problem u drugoj brzini, ali to je do menjaca, al uskoro planiram i to da resim. Zanima me ima li ko na prodaju nosace bocnih kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 4, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da propustim okupljanje, motor je juce kasno zavrsen. U pitanju je bio potenciometar gasa, ili Throttle Valve Position Senzor (TPS). Jos ima jedan mali problem u drugoj brzini, ali to je do menjaca, al uskoro planiram i to da resim. Zanima me ima li ko na prodaju nosace bocnih kofera? Okupljanje je danas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad mi se desava da na 5000 obrtaja ima kao neko gusenje,malo mi je auspuh progorio da nema veze sa njim mozda ili .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 4, 2015 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuf omasio sam dan Potrudicu se da dodjem oko 18h, ako ranije zavrsim sa poslom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Navartaticu i ja ako stignem sa poslom. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 4, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bili videli se procaskali, druzili i opet cemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...