Arakis 5771 Napisano Decembar 30, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma kači ti, vidiš da se gazda nećka, možda je stidljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Decembar 30, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Vasqez, Urednici moraju da se slušaju. Izvršavam naredjenje, a ti koliko danas moraš da ideš u forum "Vozili smo", da se upišeš... Evo je Vasqezova HOLY COW Nek ti je sa srećom i milionče predjenih km, pa onda meni da je utrapiš zbog nedostatka garažnog prostora, a pošto me deca lože da se za 20 godina gradjanskog braka, venčam i u crkvi, možemo da se dogovorimo da pozajmiš sokoćalo za vremešne mladence! Jednu turu po Šumadiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 30, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan xexe, e neka si je postavio, motorče je baš prelepo i tek sad nećemo moći da mu skinemo kez sa lica na proleće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 30, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Шта је ово, сви по два мотора Ја размишљам шта да обујем на магаре, да ли нешто екстремније или опет нешто ''путно''.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Decembar 31, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srećom i milionče predjenih km, pa onda meni da je utrapiš zbog nedostatka garažnog prostora, a pošto me deca lože da se za 20 godina gradjanskog braka, venčam i u crkvi, možemo da se dogovorimo da pozajmiš sokoćalo za vremešne mladence! Jednu turu po Šumadiji Fala Duxill na lepim zeljama, a za pozajmicu kada god oces to bre vec znas Uzgred danaske sam ga prepisao na moje ime tako da je sada i zvanicno moj xexe, e neka si je postavio, motorče je baš prelepo i tek sad nećemo moći da mu skinemo kez sa lica na proleće Da znas da mi se osmeh ne skida sa lica vec sada, ne treba da se ceka prolece 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Шта је ово, сви по два мотора Ја размишљам шта да обујем на магаре, да ли нешто екстремније или опет нешто ''путно''.... Putno ali da moze i extremnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 31, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pustićeš ga da vitla sa drugarima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pustićeš ga da vitla sa drugarima? Ma to ja zbog sebe(volim i ja extremnije)... Zato sam i resila da castim dragog novim cipelama za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Pustićeš ga da vitla sa drugarima? Ma to ja zbog sebe(volim i ja extremnije)... Zato sam i resila da castim dragog novim cipelama za motor Bravo - "kupila" si ga za vjek ,vjekova ...amin! Vasqez nek' je sa srećom nova mašina i sit da se navozaš sa njom. Drugari (koji nisu zazimili motor) u ponedeljak 2.1.2012. vremenska prognoza kaže :sunčano sa temperaturom 10-ak stepeni,pa ako je neko raspoložen za neku vožnjicu mogli bi se izorganizovati. Bio bi to lep početak Nove nam 2012.god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari (koji nisu zazimili motor) u ponedeljak 2.1.2012. vremenska prognoza kaže :sunčano sa temperaturom 10-ak stepeni,pa ako je neko raspoložen za neku vožnjicu mogli bi se izorganizovati. Bio bi to lep početak Nove nam 2012.god. to zvuchi veoma zanimljivo... hmmm Koja ruta je u opticaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Rudnik,Kosmaj,Rajac,Ždrelo...ma bilo gde . Lako ćemo se dogovoriti. Ima li još zainteresovanih ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jok i nema Vasqez, podsecam te na poziv na kafu. Sad imas i sa cim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 31, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm, koliko ja znam Vasqez je kupio spejs šatl da mu se divi u garaži a ne da se prlja po putevima . Možda ima i rupa, ne daj Bože blata, užas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo glasam Lalajka za predlagača rute i prvog u koloni. Lalajko "udri" .Kuda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ja tek sad videh datum za koji si mislio Sumnjam da mogu dotle da sklopim ovo moje sokocalo Ali ne smeta da dodjete do mene na kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Decembar 31, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da se utrpavam, ali ako utorak, 03.01. bude u opticaju, moja malenkost bi se zaputila put Šumadije. Na hid-metu prognoza je od 3min do 9max... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre, bre, ali hajmo redom... Cika Vasqez, castitam na novom magaretu :takoje: , mnoogo lepo izgleda i ne sumljam da jos bolje ide,prava bolbona, da ga vozas sa osmehom i vetrom u kosiii doooosta kilometara :jee: :jee: . I moram da priznam da je lepo osvezenje ovi novi konjicii u drustvo.. :takoje: AAAaa bre moram da konstatujem i primetim da sam ijopet talican :( ,kada god planirate neku voznju za neki vikend ili za neko lep vreme da se , kao sada overi ova nova godina, ja sam oopet od moje furune udaljen preko 200km, necu da se igram.. :'( :'( :'( I decaciii< SRECNA VAM NOVA GODINA, PUNO SRECE I ZDRAVLJE ,LOVE I JOS VISE LEPIH KILIONETARA POD POZADINOM,,POZZZ :staa2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Decembar 31, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da prolongiram iznenadjenje, ali me Vasqez povukao, pa moram da podelim ovo sa vama. I ja sam se ponovio. I meni se ne skida kez sa lica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 1, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Januar 1, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jok i nema Vasqez, podsecam te na poziv na kafu. Sad imas i sa cim Lalajko poziv na kafu nisam zaboravio i obavezno ću doći čim pre Khm, koliko ja znam Vasqez je kupio spejs šatl da mu se divi u garaži a ne da se prlja po putevima . Možda ima i rupa, ne daj Bože blata, užas Ti Rajko ne zajebavaj jerbo kao ti dodjem tamo u LaMBaratoriju ima da nahuškam Scubu na tebe bre more Ima svu tu tvoju elektroniku da ti zašvajsuje sa švajs aparatom Ih bre, bre, ali hajmo redom... Cika Vasqez, castitam na novom magaretu :takoje: , mnoogo lepo izgleda i ne sumljam da jos bolje ide,prava bolbona, da ga vozas sa osmehom i vetrom u kosiii doooosta kilometara :jee: :jee: . I moram da priznam da je lepo osvezenje ovi novi konjicii u drustvo.. :takoje: Fala na lepim željama Mato Mislio sam da prolongiram iznenadjenje, ali me Vasqez povukao, pa moram da podelim ovo sa vama. I ja sam se ponovio. I meni se ne skida kez sa lica... Pa kolega Duxill neka je sa srećom novi Motorin, dobro došao u klub ovih što su dodali još jedan cilindar A što se vožnje tiče 03.01 na žalost nisam tu ali, ću zamoliti da me kolega Duxill dostojno reprezentuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Kosmaj i okolina za sutra, ako ima zaintersovanih, ja krecem oko 10 iz BG, nalazim se sa Motografom oko 11 u Mladenovcu... Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyB 9 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Muzlja Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da vam pokazem moju masinu Kupio sam ga prosle godine u februaru i dosad nema problema Pozz iz Muzlje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Januar 4, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan JohnyB, dobrodošao u sektu, nadam se da na tebe može da se računa kad s proleća opletemo po tvojim krajevima... Lep ti je ST, dugo nisam video sivu boju na Furuni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 4, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kosmaj i okolina za sutra, ako ima zaintersovanih, ja krecem oko 10 iz BG, nalazim se sa Motografom oko 11 u Mladenovcu... Pozz Pa dalje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyB 9 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Muzlja Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan JohnyB, dobrodošao u sektu, nadam se da na tebe može da se računa kad s proleća opletemo po tvojim krajevima... Lep ti je ST, dugo nisam video sivu boju na Furuni... Studiram u Budimpesti tako da retko sam kod kuce Ali ako budem bio kuci, uvek sam raspolozen za voznju. Planiram da ga prodam za 2-3 godine i da kupim GS. Ali to nece skoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...