Jump to content

Moto Zajednica

Kako organizovati defile na moto skupu

Recommended Posts

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord

Raspisali smo se u komentarima o moto skupovima kako je bilo na defileu, kako je organizovan, dal je bilo skutera i ostalih koji se ne mogu svrstati u motorcikle, treba li uopste da se prikljucuju defileu i ako treba kako, pa bi mozda bilo lepo da se cuje vise misljenja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

a zasto nebi mogli ljudi sa skuterima da prisustvuju defileu,mnogi klinci koji danas voze skutere sutra ce voziti nesto jace,a i mnogi od nas su poceli sa necim slabijim..

a suma sumaru moto populaciju srbije sacinjavaju bar 30% skutera ako ne i vise..

medju vozacima skutera postoje neki koji su isli na dugacke ture..

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Sto da ne! Mislim da ima mnogo bitnijih stvari koje bi se trebale razmatrati pri organizaciji defilea.

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6

Nemam ništa protiv da skuteri budu u defileu, ali ako bi mogli da se ne jurcaju kroz kolonu i seku me.

• West Balkan Rider's, 303 postova
  • Motocikl: V-Strom 650

A sta je skuter?

Ne, bolje neka krkela od 1000 godina, sa vozacem koji se nije oprao, ni sebe, ni motor,  istih tih 1000 god. i popio isto toliko piva!

A da, zaboravio sam ta krkela se zove choper, sigurno je u tome caka!

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Problem je u nevaspitanju ( govorim u celini ) pa u defileu uvek ima onih sti bi da dignu na zadnjaka i jos kojekave druge budalastine im padaju na pamet koje se tu ne rade, pri tome kad dodamo da ih ima more pijanih to je prava prilika da neko najebe ni kriv ni duzan....

Zbog takvih stvari ja nikada ne idem u takve voznje jer sam se dovoljno sam izlomio i ne zelim da me i drubi bez veze lome......a prosle godine u Umagi vise hiljada motocikala u defileu bez i jednog divljanja a ni ugrozavalja drugih u defileu......bice da je razlika u kulturi....

A naravno da trebaju i skuteri da se voze ako se vec pravi defile.....

• Zainteresovan, 653 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

nema razloga da se iko proziva u ovoj temi, jednostavno nema nacina da se utice na organizaciju defilea, jedino organizator moze uticati na marsrutu i brzinu istog dok uticanje na ponasanje pojedinaca je nemoguce pa cak i uvodjenjem redara jer ce onda doci do onog "ko je on meni da moze da mi kaze kako cu ja da vozim"

a nikog ne bi trebalo sankcionisati, jer na kraju, smo svi mi ljubitelji dvotockasa

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Ja se vozim sa ljudima u koje imam poverenja, da me nece preticati sa desne strane, u krivini, jednostavno da znam da ce mi cuvati ledja, sa ljudima koji to mogu ocekivati od mene.

Mene nikada niko nije cekao, a ja sam cekao mnoge motore.

Ja se vozim sa ljudima sa kojima mogu i popricati pre i nakon voznje. Nemam problem da li neko vozi skuplji ili jeftiniji motor ( skuter ) od mene, nemam problem ni sa vama koji prozivate skuterase.

Kada vas cujem, vidim koliko sam daleko odskocio od Vas.

A sto se tice bratstva izmedju motorista. Skoro je drugar imao sudar motorom i svaki motorista koji je prosao je usporio, izvrsio uvidjaj da vidi sta se desilo i produzio. Cekali smo miliciju sat vremena i niko nije stao.

Sto se dice defilea, ja ne ucestvujem u njima jer se nebezbedno vozi. Ljudi su bez kacige, vozi se bez ikakvog reda, tako da sve vise lici na rulju, a moze se tek predpostaviti koja se poruka salje ljudima koji nas vec smatraju za nasilnike.

U koloni mogu voziti samo u BJB organizaciji jer se tada ljudi normalnije i ponasaju.

• U prolazu, 19 postova

A sta je skuter?

Ne, bolje neka krkela od 1000 godina, sa vozacem koji se nije oprao, ni sebe, ni motor,  istih tih 1000 god. i popio isto toliko piva!

A da, zaboravio sam ta krkela se zove choper, sigurno je u tome caka!

Klasican debilizam, sta drugo mogu da prokomentarisem,.. :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja