Dzigorius 134 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji malopre sam bio svedok na zalost tragicnog ishoda.... Poginuo je decko na Hondi 600rr crvene boje Rumunskih tablica.... Nesreca se desila na bulevaru oslobodjenja kod teniskih terena....ja sam bio kod stadiona kod budica i cekao sam klopu....odjednom se avetinjski cuo prigusen zvuk grebanja, okrenuo sam se na zvuk i video sam kako Hondu kako se okrece na putu i dolazi prema meni.....u trenu su mi se noge oduzele i skocio sam na motocikl i krenuo da vidim sta je sa kolegom nadajuci se da nije ozbiljno povredjen jer nisam cuo nikakav udarac i nokoga nije bilo na putu....u daljini sam vido decka kako lezi na putu, dosao sam do njega bilo je jos par ljudi oko njega, krvario je ispod kacige... Nije niko smeo da ga dira jer je bilo jasno da je ozbiljno povredjen, hitna pomoc je brzo dosla izasli su pogledali i medicinar je klimao glavom i pogazao drugom da je decko preminuo....ne zelim ih optuzivati ali nisu mu ni kacigu skinuli a nekako su olako konstatovali da je na zalost mrtav nisu ga ni pipnuli a drugi je vec doneo carsav i prekrio ga...... Iz price sa ocevidcima sam saznao da je isao iz pravca Misluka, verovatno je odatle isao, isao je velikom brzinom na jednom tocku, prosao je rasrsnicu i kada je spustio prednji tocak na asfalt motocikl je poceo da se sora i decko je katapultiran i istumbao se asfaltu i ostao da nepomicno lezi a motocikl je nastavio da klici sigurnih 200 metara skoro do pesackog prelaza kod stadiona..... Ne znam sta da kazem u soku sam i nije mi uopste dobro posle ovog tuznog prizora....... Sacucesce prijateljima i rodbini....... Jos ne mogu da verujem da se jedan bajkerski zivot ugasio i to skoro u tisini.......decko je imao kacigu i nesto opreme ali to ga nazalost nije spasilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Jun 9, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je u mom komšiluku :o Jadan dečko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste strashno shto se takve stvari deshavaju( znam da cju zvuchati surovo) ali ovo nikada necju opravdavati i teshko da cju mocji da zalim za ljudima koji ovo rade :-[ Iz price sa ocevidcima sam saznao da je isao iz pravca Misluka, verovatno je odatle isao, isao je velikom brzinom na jednom tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Jun 9, 2010 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko sazna identitet neka napise :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 9, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan E jebi ga. Još jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam saznala...dečko se zove Flavijus član je MC Joker. Saučešće MC Joker :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan decko je moj drugar i zajedno smo se vozali tako da smo i sinoc bili i razisli se na miseluku i otisli kucama do koje on nazalost nije stigao zove se flavijus tiberijus sasu 29 godina iz rumunije vozio crveni motor honda cbr600rr 2003.god inace baletan srpskog narodnog pozorista nije zadnjacio jer nije ni znao to da radi a i cuvao se zbog posla ali nazalost nije uspeo.i nelupajte gluposti zadnjacio prednjacio itd..... POCIVAJ U MIRU DRUZE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Jun 9, 2010 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo potresno. Iskreno saucesce porodici, prijateljima i MC Joker :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 9, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i MC Joker. Presekao sam se jer na reliju učestvuje i jedan Rumun sa Hondom ali je njegova VT600C pa sam morao da proverim među prijavama. Užas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan decko je moj drugar i zajedno smo se vozali tako da smo i sinoc bili i razisli se na miseluku i otisli kucama do koje on nazalost nije stigao zove se flavijus tiberijus sasu 29 godina iz rumunije vozio crveni motor honda cbr600rr 2003.god inace baletan srpskog narodnog pozorista nije zadnjacio jer nije ni znao to da radi a i cuvao se zbog posla ali nazalost nije uspeo.i nelupajte gluposti zadnjacio prednjacio itd..... POCIVAJ U MIRU DRUZE! Roditelji su u Temišvaru, sahrana je verovatno tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papreni 3 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici i MC JOKER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 9, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pochivaj u miru prika.. :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff.... saučešće porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Noćas oko dva sata posle ponoći dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je na licu mesta poginuo Flavius T. S. (29) iz Temišvara, sa privremenim boravkom u Novom Sadu. Nesreća se dogodila kada je Flavius T. S. izgubio kontrolu nad motociklom i udario u drvo, na Bulevaru oslobođenja, saopšteno je iz novosadske policije. Njegovo telo je preneto na odeljenje sudske medicine Kliničkog centra Vojvodine. http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Poginuo-motociklista.html Bio je dobar drug i jako mi je zao sto je ovako mlad zavrsio svoj zivot. Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 9, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i MC JOKER - MK WARRIORS SERBIA- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Noćas kad smo se rastali na mišeluku ni slutio nisam da nam je zadnji put,da je to naša poslednja predstava što bi ti rekao.......POČIVAJ U MIRU DRUŽE MOJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan flavius Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan flavius Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Strasno!!!! Vozio sam krugove sa njim na Miseluku prosle godine i decko je vozio bas sigurno, bez jurcanja, ali eto... Trenutak je dovoljan, na najobicniju glupost da se pogresi i povratka nema. :'( Pocivaj u miru! Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riders021 5 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i jokerima,pocivaj u miru druze.ns riders Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i Mc Joker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...