Jump to content

Moto Zajednica

TRANSALP XLV650 2005 NOVA CENA ! 4000

Recommended Posts

• Zainteresovan, 714 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

Na prodaju Transalp ! resio sam da uzmem ili nekog Ra ili nesto osetno jace.Transalp je kupljen u Centru S nov,22000 prava kilometraza,uradjen servis-totalno bez ulaganja,oprema:Scotooiler,nosac za navigaciju,Givi kofer,gume nove montirane za 1maj-Michelin Anakee,Osram Xracer u faru (plus rezervna),alarm,retrovizori original+od stroma (lepsi su),gasna sirena sa kompresorom!!!,uticnica 12V,stitnik lanca u karbonu,rollbar...i sigurno sam jos nesto zaboravio od opreme... registrovan do marta 2011

Cena 4000

nasao sam drugi motor ovaj hitno prodajem !

HNU0S_18032010004.jpg

7jVCl_18032010003.jpg

T0Nde_img00051201003131327.jpg

ili na tel 060325 335 0

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MotoDJIR.com, 1440 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Lep motor...takvog sam gledao prosle godine...

Srecno sa prodajom...

Samo jedno pitanje...gde si kupio tu sirenu?...Trebala bi mi,a nema nigde dovoljno jaka...ima raznih budala na putevima pa da ih razmrdam...

Hvala!

• Zainteresovan, 714 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

znaci ja imam dnevno 10 upita za sirenu-a na moto skupovima se okupe oko mene i pitaju ljudi kako sta gde...

Sirena Hella 12V mali crveni kompresor i dve horne koje se povezu racvom i crevima na kompresor i to je to.NE PITAJTE me gde ima-ja sam je slucajno nasao u sapcu u prodavnici kamionskih delova i bila je malo manje od 20eur

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Mozda u subotu navratim do Sapca da ga pogledam motor a i ti moj. Mozda i padne neka trampa. ;)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja