ranko 211 Napisano Octobar 4, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan 800 kinti 2 komada izgleda smesno ali je sigurno bolje od onih grejaca kolena ili kako se vec zovu... slikano u tempu sorry sto nisam okrenuo fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam ovo su oni stitnici sto ih koriste parketari i keramicari? Ako je tako onda ovo bolje stiti od udara, al ono od 1600din je bolje protiv vetra. Ispravi me ako gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ma, kakve veze ima, ko i šta kupi, svejedno je. Ako se nema i za to, trenutno, uzeti bilo šta je bolje nego ništa. Polako, sve će doći na red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 5, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam ovo su oni stitnici sto ih koriste parketari i keramicari? Ako je tako onda ovo bolje stiti od udara, al ono od 1600din je bolje protiv vetra. Ispravi me ako gresim. ovi protektori za parketare su takvi da kad bi udario u asvalt ostala bi rupa salim se ja malo... mada stvarno nije lose resenje... jedino sto bi bilo zaje*** od jutra do sutra... de ti kosilica, de ti trimer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...