N e g r o 385 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Porucili za moju dragu ali se brat zeznuo pa pazario vece. Cizme su broj 43, nove, nenosene, obuvene samo radi probe. Cena ista koliko su i kostale: 150E. Slike u prilogu. 065/8274381 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 385 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan jos slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 385 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan ...i jos malo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 385 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Polako, polako, nemojte da se gurate, napisacu sve zto znam o njima. Realna kilometraza (0km), nije padano, nije guljeno, prva farba, nigde ogrebotine ni ostecenja, pali na prvu, nove gume, ustelovani karburatori, produzene rucice, povisen vizir, ma sve pod konac. Pali i vozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan a do kad su registrovane? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 385 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Trajna registracija, placeni carina, PDV i sve dazbine. Bez odlaska u poresku upravu ili MUP lako mozete postati vlasnik istih.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija1973 4 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko te zanima nesto od enduro opreme XL velicina u zamenu tu sam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 385 Napisano Jun 9, 2010 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovako: zeni treba kaciga M ili L, full face (za obim 57), po mogucstvu nova. Ja imam skoro sve sto mi treba. Eventualno ako neko ima bocne kofere moze da se gadja (topcase imamo) i nista mi za sada ne pada na um. Moze skuter u zamenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 385 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 385 Napisano Mart 12, 2011 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo da obnovim oglas, mozda nekome i zatrebaju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...