brm-brm 846 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav putopis, sve cestitke! A tek fotopis!!! Bez reci sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 18, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Što reče razredna sada imam izgovor da ne idem na blislki istok. Vi ste to odradili i prezentovali nam tako da mi ne moramo da idemo. Ipak... Fantastična avantura. Još bolji putopis. Ura za VAS Ura za HONDU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan Prelijepo. Provezao si me veceras 9000km za 3 il 4 sata kolko mi je trebalo da procitam. Definitivno putopis godine. I iskreno se nadam da ce i srbiji da krene bolje pa da sa vecom platom ovakve putopise pravis bar triput godisnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @ McMungos Ura i za YAMAHU @ ojsfajl Dragi mi je da si uzivao...nadam se da ce krene na bolje ne moram tri puta godisnje ici ovako daleko, bar jednom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 20, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan @ McMungos Ura i za YAMAHU Naravno, ali računam ona je mlada, tek treba da se dokazuje. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Avgust 21, 2010 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Sa velikom pažnjom sam čitao putopis... U pravu ti je bila razredna... Fantastični su video klipovi i muzika uz njih... Putopis za svaki respekt... A koliko je love bilo potrebno za ovako putovanje..? I na kraju, svaka čast i tebi i kolegi sa putovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @ profesor momir Ja sam potrosio ravno 1500e, stim da se u to ne racuna priprema, vec samo novac za put... Nije puno za ono sto se dobije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, pola sveta, nije puno za tu kintu... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam odlagao da pocnem citanje ovog putopisa jer sam htio da ga procitam odjednom. I bio sam u pravu! Momci, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izasli ste danas u Blicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh i progutah sve u jednom zalogaju. Bas mi je prijalo ;D Sve pohvale i nadamo se da cete nas opet obradovati sa nekim interesantnim putopisom Dan 10. Damask Ako vas interesuje nesto o Krstaskim ratovima, preporucujem dokumentarac BBC-ja,The Crusades, koji vodi Terry Jones u 4. epizode. Uz dozu britanskog humora objasnjava koliko su ovi pohodi bili besmisleni u smislu vere, i sluzili su samo za bogacenje zapada. Jos jedan izvor za preporuku : Amin Maluf "Krstaski ratovi u ocima Arapa" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sam sa velikim zadovoljstvom ovaj IZUZETAN putopis. Iskrene cestitke tebi Oroku i tvom saputniku Bobsu. Vidim da niste menjali gume tokom puta, dali sam dobro prepoznao tvoju zadnju gumu MITAS (ako jesam, dali si zadovoljan / vozim istu na Africi Tvin ovde u Gabonu/) Fotografije..............cista desetka, pre svega za kadar a i za razbijanje monotonije (verovatno uz pomoc Photoshop-a)..... Video snimci OK.............muzika - ODLICNA. Tekst je ono sto daje ovom putopisu jednu posebnu dimenziju...............koja prija. Sve u svemu............uzivao sam citajuci i gledajuci vas putpis...............BRAVO ! Pozdrav.............iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 8, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marokanac, drago mi je da Vam se svidja putopis...slike doterane u Photoshopu, neke vrlo malo, skoro nista, neke u potpunosti....pokusao sam da izvucem maksimum iz onoga sa cime raspolazem, drugi put verujem da ce biti jos bolje. Guma zadnja je Mitas E-08, pre puta sa sa njom presao oko 3000km, onda ovaj put, sad jos par hiljada i i dalje je dobra, mada se sad pomalo i zna klizati, ali sam navikao na nju u potpunosti, pa mi to u principu i ne smeta. Znam njen maksimum, pa tako i vozim.E, da verujem da mi sledeca guma opet Mitas bas zbog onoga sto dobijem za taj novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, drago mi je da nam se misljenja podudaraju sto se tice MITAS gume koja je za mene ODLICNA GUMA. Vozio sam je na Hondi NX650 (model za Australiju, njihova varijanta Dominatora) i bio prezadovoljan..........ovde sa Afrikom Tvin isto tako........ Planiram i ja da ovih sledecih godina odvozam jednu slicnu turu .........tako da mi je posebno zanimljivo bio tvoj i SCI-jev putopis. Pozdrav..........iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 8, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Planiram i ja da ovih sledecih godina odvozam jednu slicnu turu .........tako da mi je posebno zanimljivo bio tvoj i SCI-jev putopis. I ja nesto planiram Maroko , ne bas sledece godine, ali sto pre...pa mi je bio zanimljiv Vas putopis. Zanimljivo sto nam se podudaraju rute. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO....Procitao bez daha i u cugu.... proci cu ga jos koji put sa zadovoljstvom u zimskim danima..... Ostali su sve rekli ja cu samo ponoviti.... ..................."NIJE ISTO ZIVETI I BITI ZIV".................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan_m 0 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Šibenik/Dalmacija Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, odlično putovanje, odlično odrađene slike i putopis koji si nama tako stvarno prinija ode na forum. Jednostavno vrhunski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 6, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolardg 16 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Sombor Motocikl: SUZUKI GSX 600f Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, dao sam se u razmišljanje za leto!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ako budu trebale neke informacije, u slucaju da se odlucis za takvo putovanje, javi se! Necu ti puno naplatiti, hahah! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Momci pravi ste vitezovi u svetu bajkera...SVAKA VAM CAST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 335 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Oroku, počeo sam da pratim putopis pre par meseci, ali sam tek sad uzeo ozbiljno da ga čitam. Krenuo sam ispočetka i pročitao sve za dva dana...ustvari, manje od 24h. Putopis je odličan! Fotke su nestvarno dobre! :care: Najvažnije je da ste vas dvojica uživali na toj avanturi! Sve pohvale! Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bt u fabrickom 0 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ostao bez teksta! Putovanje savrseno i naravno utisak ne bi bio takav da vi niste sve to dobro docarali! Svaka cas momci! Zelim vam jos puno dalekih destinacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 30, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez daha!!!BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...