spdzlla 0 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Dizajn mi je nešto mnogo poznat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da u ovolikoj meri kopiraju Monster ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Novembar 7, 2010 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Honda , mala , samo cena ubija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sveta.aprilia 0 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki rv125 Van Van Prijavi odgovor kao problematičan Koiko kosta i gde moze da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 17, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.honda-srbija.rs/code/navigate.php?Id=77 http://www.centars.rs/honda_motocikli.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sveta.aprilia 0 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki rv125 Van Van Prijavi odgovor kao problematičan jel si siguran da ga ima kod nas!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Melburn 8 Napisano Septembar 23, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Gde jutra pocinju... Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu bas da poredim ovaj sa nekim drugim osim sa Hondom CB250 posto mi je ovo prvi motor a mogu reci da me za sada sluzi vise nego dobro (2006.g. model). Ja nisam nesto ni tezak ni bog zna visok tako da mi odgovara a zbog sistema polaganja u Australiji jos cu da se druzim sa ovim motorom makar godinu dana. Moze da drzi 110 km/h sto je ovde ujedno i maksimalno ogranicenje na autoputevima i ima sasvim solidno ubrzanje u gradskoj voznji. Svidja mi se linija i jako mi je dopala ova kombinacija felni i boje koju sam na kraju i kupio. Jedino jeste da nema nesto snage za preticanje pri brzinama oko 100km/h ali to mi za sada nije toliko bitno tako da sam i vise nego zadovoljan sa izborom. Sediste je sigurno moglo biti malo udobnije posto posle stotinjak kilometara, dupe malo zaboli. Pali uvek i to iz prve a skoro mu i ne treba chok. Za razliku od ostalih polovnih "naked" modela, ovaj je bio relativno skup ali su mi svi sugerisali da je ovo jedan od najboljih motora za ucenje i da je masina neunistiva. Hyosung iste kubikaze je makar 30-40% jeftiniji od Honde ali se mnogi zale na kvalitet dvotockasa koji stizu iz Koreje i Kine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10517 Napisano Septembar 23, 2011 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan steta sto ovu V2 masinu nisu ubacili u novi CBR 250R, onaj jednocilindras me ubi u pojam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...