Dusan4vp 0 Napisano Jun 5, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki Burgman 400,1999 god, u dobrom stanju, agregat perfektan, ima leo vince 4 road iz grane(300e), roll barove, stavljena nova zadnja guma, prednja dobra, registrovan god dana, uradjen servis, cena 1600e, moze zamena za skuter 50,125 uz vasu doplatu, kinezi ne.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno, moze zamena za neki skuter 50,125 kubika uz vasu doplatu, sem kineza.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13662 Napisano Jun 6, 2010 Ne silazi, 7607 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si tu blizu, a ja planiram da kupim Burgmana nego sto nisam bas pri kesu trenutno, a voleo bih da dodjem i vidim kako i sta. Jel bi te zanimala moja Aprilija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan vazi nije nikakav problem, ae pozovi me pa ce da vidimo :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Prodat! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...