Hari 1 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan PRODAJEM GA ZA 3500 E STANJE ZNATE VEC SVE U FULLU!PRODAJEM GA PO OVOJ CENI JER SAM NASAO MOTOR KOJI BI UZIMAO DOSTA POVOLJNO A CILJ MI JE DA SE UKLOPIM U 500 E DOPLATE ZATO GA ISPOD NE DAM!!!!!!!!!!!AKO SE MOTOR SLUCAJNO PRODA JA VRACAM STARU CENU CENA:3500 e Telefon: 064 61 82 460 Nemanja Ili preko PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan sve preporuke za ovaj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 5, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan "Redovno je garaziran u sobi jer garazu nemam" Koji si ti brate kralj ;D ;D ;D Motor izgleda perverzno dobro ocuvan,ako prodam moju suzanu,dolazim po tvoju zutu najlepsu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moram da ga cuvam!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za neki super moto xt660 ili sl . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 7, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55657.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Samo neki R.Ili xt660 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan ode hari u stuntere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Sto tako mislis?Pa malo da probam i drugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan ZWERCINA... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista :'( ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2744 Napisano Jun 15, 2010 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan :-\ eh da sam prodao moj na vreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan :-\ eh da sam prodao moj na vreme... Eh da jesi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan I da sam ja mog bila bi druga prica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan I da sam ja mog bila bi druga prica A sto ga prodajes? Sta mu fali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno nista.Sipas i vozis.Nego hocu neki noviji R npr k4 ili nesto u tom rangu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno nista.Sipas i vozis.Nego hocu neki noviji R npr k4 ili nesto u tom rangu ;D Hocu da kazem da nema potrebe za tim, sipaj i vozi ovo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mogu ceo zivot da ga vozim Dok imam jos mogucnosti za nesto novije sto da ne! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mogu ceo zivot da ga vozim Dok imam jos mogucnosti za nesto novije sto da ne! Pa dobro ako imas mogucnosti, onda menjaj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da kazem da nema potrebe za tim, sipaj i vozi ovo... e druze to sam mu i ja rekao...ali dzaba ali starno motor vredi te pareeee....swaki cekund je ulozen u njega...preko zime u sobi na toplom ma haos....ali kad mu je dosadio tako da kazem...hoce k4 pa to ti jeeee... ja sam je vozio...suzana ide prelepo...a Robrtov heksagonal mu tako legao i jeeeeee... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan On i ne zna da ja potajno placem za ovim njegovim! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mozes da ga imas za 3500 e . Ako se onaj koji planiram da uzmem ne proda!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo mozes da ga imas za 3500 e . Ako se onaj koji planiram da uzmem ne proda!!!! Ja da imam te novce ne bih plakao za tvojim motorom, do sada bih imao svoj! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...