BoxNSR 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Semberija Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem.. Treba da mi stigne NSR 125R 2004, iz Svajcarske, i sad se brinem da covjke nije sipao sinteticko ulje za mjesanje posto ja hocu da nastavim sa mineralnim...ako jeste, da sacekam da se isprazni bocica pa da pocnem sa mineralnim ili da skinem bocicu pa da operem je i pocnem sa mineralnim.. I da .. mogu li od oka da zakljucim koje je ulje.. npr. Mineralno je crveno itd.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4967 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To ti je stvarno dobar plan A zasto sad o istom trosku ne potrazis i koji klip za istu? A? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Jun 3, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sredi malo recenicu, zabolese me oci dok ukapirah sta hoces da pitas. Zbog cega imas zelju da sipas mineralno? Imas dosta na lageru? Ja sam u moj stari motor sipao sintetiku, a predhodno je bilo mineralno. Sacekao sam dok je potrosilo skroz ono mineralno pa onda sipao ovo. Licno mislim da je sinteticko bolje. Savremenije je, manje pusi, manje smrdis kad sidjes sa motora...Oko dugotrajnosti motora mislim da nema veze, posto navijeni dvotaktasi i onako svaki cas crkavaju, ako se teraju kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxNSR 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Semberija Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz, hvala puno brate.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne sipaj mineralno,ipak je to 2t zujalica koja se dosta vrti,potroshi to shto ima pa sipaj neki tts ili neku dobru full sintetiku,bice ti mashina zahvalna.. i nikako ne meshaj sintetiku i mineralno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ful sintetik,motul....0644380406 maestro dragic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 4, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan moj savet, bez uvrede, nikako motul. meni je slinio na sve strane i nisam prvi kome se to desilo. castrol tts je sigurno dobro ulje ali je cena nerealno visoka. ti ces vozis 2taktnu masinu, to trosi ulje. najbolje ti da uzmes bergoline 2t. najjeftinije i najzahvalnije ulje za 2t za te pare. tacno duplo ili vise jeftinije od motula i castrola, motor odlicno ide, nigde ne curi. lik iz prodavnice gde uzimam kaze da su mu sve musterije rekkle isto. ja hteo da uzmem neko skuplje, on mi iksreno rekao uzmi bergoline, svi su zadovoljni i jeftinije. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je castrol tts kod vas? u bosni oko 11 e sto i nije tako skupo u odnosu koliko mozes preci sa litrom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sredi malo recenicu, zabolese me oci dok ukapirah sta hoces da pitas. Zbog cega imas zelju da sipas mineralno? Imas dosta na lageru? Ja sam u moj stari motor sipao sintetiku, a predhodno je bilo mineralno. Sacekao sam dok je potrosilo skroz ono mineralno pa onda sipao ovo. Licno mislim da je sinteticko bolje. Savremenije je, manje pusi, manje smrdis kad sidjes sa motora...Oko dugotrajnosti motora mislim da nema veze, posto navijeni dvotaktasi i onako svaki cas crkavaju, ako se teraju kako treba ne lupuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je castrol tts kod vas? u bosni oko 11 e sto i nije tako skupo u odnosu koliko mozes preci sa litrom.. oko 15 e ,nisam ga nikad probao,ali planiram. Za sada total sintetika,ok je a oko 8-9e litra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Jun 4, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao esso i super mi je bilo. Cena oko 800 din litar. ne lupuj Sta sam pogresio? Na skuteru koji ja bio navijen maximalno sam svakih 10000 radi nesto oko motora, dvojica drugara na RS apriliama takodje, na CR 250 takodje.... da nisu to slucajnosti u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4967 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi bas u pravu, zato sam mu i rekao da odmah potrazi i novi klip ako hoce da sipa mineralno. Na primer skroz otvorena Aprilia RS ili Mito tj oko 30-36ks nece potrositi ni ceo rezervoar goriva sa mineralnim bice zrele za generalnu Stvar je u tome sto ljudi nemaju pojma kako treba voziti i odrzavati takav motor (ovde mislim na Apriliu i Cagivu), nego samo gas i udri, ja na primer nisam nikad ni pomisljao da krenem kad sam vozio RS a da mi temperatura nije bar 60 stepeni, znaci nikako kljuc i pun gas, takav dvotaktni motor ne trpi takvo izivljavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao esso i super mi je bilo. Cena oko 800 din litar. ne lupuj Sta sam pogresio? Na skuteru koji ja bio navijen maximalno sam svakih 10000 radi nesto oko motora, dvojica drugara na RS apriliama takodje, na CR 250 takodje.... da nisu to slucajnosti u pitanju? Pa sta bi ti da ti cvaja koja se vrti traje 100 000,nisam mislio na to nego probaj da izvuces 10 000 na nekom mineralnom djubretu,pa ce ti biti jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Jun 4, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem sad i ponovo sam procitao svoj post pa vidim da sam napisao nesto sto nisam mislio bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxNSR 0 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Semberija Prijavi odgovor kao problematičan moj savet, bez uvrede, nikako motul. meni je slinio na sve strane i nisam prvi kome se to desilo. castrol tts je sigurno dobro ulje ali je cena nerealno visoka. ti ces vozis 2taktnu masinu, to trosi ulje. najbolje ti da uzmes bergoline 2t. najjeftinije i najzahvalnije ulje za 2t za te pare. tacno duplo ili vise jeftinije od motula i castrola, motor odlicno ide, nigde ne curi. lik iz prodavnice gde uzimam kaze da su mu sve musterije rekkle isto. ja hteo da uzmem neko skuplje, on mi iksreno rekao uzmi bergoline, svi su zadovoljni i jeftinije. pozdrav! ako budem mogao da nadjem ovdde u Bijeljini kupicu hvala na savjetu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxNSR 0 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Semberija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je castrol tts kod vas? u bosni oko 11 e sto i nije tako skupo u odnosu koliko mozes preci sa litrom.. oko 15 e ,nisam ga nikad probao,ali planiram. Za sada total sintetika,ok je a oko 8-9e litra ma kako 15e.. kod nas jedno 16-17 maraka.. nije vise to ti je 8-9 eura.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je castrol tts kod vas? u bosni oko 11 e sto i nije tako skupo u odnosu koliko mozes preci sa litrom.. oko 15 e ,nisam ga nikad probao,ali planiram. Za sada total sintetika,ok je a oko 8-9e litra ma kako 15e.. kod nas jedno 16-17 maraka.. nije vise to ti je 8-9 eura.. У Бања Луци има само на два мјеста да се узме и ту кошта око 20 марака... али свеједно боље је дати 15 е за добро уље него усути неки дреш и сјебати машину набрзину.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je castrol tts kod vas? u bosni oko 11 e sto i nije tako skupo u odnosu koliko mozes preci sa litrom.. oko 15 e ,nisam ga nikad probao,ali planiram. Za sada total sintetika,ok je a oko 8-9e litra ma kako 15e.. kod nas jedno 16-17 maraka.. nije vise to ti je 8-9 eura.. Ajde saznaj jel ima sigurno i jel original,pa da se provozam po par litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan samo sintetika (full) i neces se zajebati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 27, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bergoline TST 2T je dobar (za jednu polusintetiku) ali purnjaaaaaaaa :o Cim sam promenio ulje, ne dimi ni upola koliko je sa Bergolajnom a sipam isti % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...