zli 412 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Probiker cizme, broj 45...nosene max 5-10 puta...2000dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rosi nosi iste 'vake,da su zute uzeo bih ih s'pola gasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan lele,obrisase mi patike ;D za patike me mozete kontaktirati na telefon ................, da ne bude da zloupotrebljavamo forum... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem probikercizme sigurno cujemo se sutra u vezi isporuke . Veliki Pozdrav od Ilije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2800 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pratim sve oglase za ovakve patike, ali niko da ponudi br.41, po ovakvim "normalnim cenama" Vidim da su ovo vece, ali ako naleti moj broj, zanimalo bi me. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan rezervisane. prodate! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...