TheDoctor 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem papire od yamahe tzr 50,ili tako nesto slicno do 50 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skiato 0 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i MENE BI INTERESOVALI PAPRIRI OD NEKOG SV-A 650... IZVINI ZA UPAD U OGLAS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan papiri za sv http://moto-berza.com/ponuda.php?id=58740&trazi=1&ur=1&model=0&tip=sv&m=Suzuki-SV-650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan decko popravio motor papiri za sv i dalje potrebni... doctore izvini za upad na tvoj oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema ljutnje.......ako sredim ove od ktm mozda mi nece trebati od yamahe, trraze mi neku potvrdu sa tehnickog o tipi i marki motora, jer kao to nema u njohovoj bazi, a saobracajna vec jednom regularno izdata.....gde se nalazi taj broj motora, jedan sam nasao na viljuskama i on se poklapa sa ovim u saobracajnoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema ljutnje.......ako sredim ove od ktm mozda mi nece trebati od yamahe, trraze mi neku potvrdu sa tehnickog o tipi i marki motora, jer kao to nema u njohovoj bazi, a saobracajna vec jednom regularno izdata.....gde se nalazi taj broj motora, jedan sam nasao na viljuskama i on se poklapa sa ovim u saobracajnoj? motora ili motocikla . treba da je na motoru dole negde sa strane broj motora ako ga ima fabricki . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...