N.F.S. 22577 Napisano Jun 10, 2010 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cili je verovatno bio sarkastican...Pridruzujem se njegovom odgovoru. Na mojoj hondi acu je 14 Ah ne smem ni da zamislim kako bi isao sa 18Ah . Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi rek'o, al' pomislih da nisam nesto propustio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 11, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan pa vidi se da je bio sarkastican,ali ja nista drugo nisam dirao na njemu osim punjenja akumulatora,ni meni nije logicno,ali ajde sad neka neko objasni na koju foru on sad ide ko blesav?! ni meni nije jasno uopste,pa reko aj pitam!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano Jun 11, 2010 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dzony druze, bitno je da motor sada ide kako treba! Takvi simptomi se javljaju npr kada je zaprljan/zapusen fiter vazduha (dodje do 5/6000 i nece dalje)... Mozda je i bilo trunja u loncicima koje je uspeo da "proguta" ali kao sto rekoh bitno je da sada ide kao 1100ccm. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 11, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan PA NARAVNO!!! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze problem da bude prazan akumulator, bilo koje vozilo moze samo da "odrzava" (obnavlja) struju u akumulatoru, a ne i da "napuni" akumulator, pitajte majstore ili se setite casa fizike iz 6 razreda osnovne. Zato se prazan akumulator nosi u servis a i kada se jednom potpuno isprazni akum, vise nikad ne moze da valja, tako nekad rece nas profa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se zezao, ali cuj, najbitnije je da sad radi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...