nemanja93 27 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa fali mi jos samo auto, pa zato Onda cu imati TDM-a i jugica i odlicna kombinacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 14, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan jesi prodao masinu? pitam jer mi se cini da sam ga u vrbasu video ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja93 27 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan jesi prodao masinu? pitam jer mi se cini da sam ga u vrbasu video ;D Nisam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 15, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan onda sam se za*ebo s oprostenjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja93 27 Napisano Octobar 17, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...