profesor momir 250 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Posle moto skupa u Šapcu, defilea kroz grad, uželeo sam se otvorenog puta. Nedelja, lepo vreme, pomalo oblaka, al nije strašno...Ideja, moto staza u Jazku... Preko Rume prema Vrdniku... Priroda predivna.Pošto sam išao starim putem od Rume prema Vrdniku, tek po koji auto. Polja žita i sa jedne i druge strane... Malo vožnje, malo slikanja i eto Vrdnik... U Vrdniku manastir Ravanica...Kada sam se upisivao posle davanja priloga, poželeo sam zdravlje svim ljudima ovog sveta...Nekako mi tako došlo... Posle Vrdnika, selo Jazak. Poznato po točionici vode i stazi za moto kros.Taman sam stao sa strane u selu da slikam crkvu, /bio je neki vašar/kad puče nešto otpozadi, motor se zanese...Okrenem se, riba u autu viče šta stojiš tu i kreće da nastavi dalje... Tek posle čistog, izvornog srpskog jezika staje. Silazim sa motora, da vidim šta je i ustanovim ništa, ni ogrebotine. Verovatno je udarila u gumu branikom. I stanem i uslikam crkvu. Eto dobro je ipak bilo ono što sam išao u manastir... Nastavljam prema stazi za moto kros. Pa ono nije normalno. Svo poštovanje onoma koji se voze po onoj stazi. To je za svaki respekt. Kroseri, enduraši svaka čast... Oblaci se približavaju sa Fruške Gore, promiču prve kapi kiše, valja bežati... Na motor i beži, nije mi se nešto kisnulo...Pravac Sremska Mitrovica. Put prelep, nema saobraćaja. U Sremskoj Mitrovici kafica, pa preko Drenovca za Šabac. U selu Drenovac nesvakidašnji prizor. Gnezdo na vrhu bandere sa rodama... Ubrzo stižem u Šabac, uspeo sam da pobegnem od kiše. Lepa vožnjica, oko 170km. Napunio baterije, da nije one lude što me udari sve super. Pogledam još jednom motor, sve ok, nema ničeg, ni ogrebotine... uh super... Pozdrav... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan U selu Drenovac nesvakidašnji prizor. Gnezdo na vrhu bandere sa rodama... Mozda i nije nesvakidasnji...cini mi se da je to gnijezdo tamo vec duuze vrijeme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao takav slucaj da me auto udari dok stojim, samo sam ja bio na granici i neki cica me udario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Sad nežto razmišljam, mislim da je dobro u takvim situacijama popuniti onaj list u slučaju udesa..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan u kakvom je stanju staza posle ovolike kise? jel ima mnogo vode i jel ima ko da vozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan U selu Drenovac nesvakidašnji prizor. Gnezdo na vrhu bandere sa rodama... Mozda i nije nesvakidasnji...cini mi se da je to gnijezdo tamo vec duuze vrijeme... daj molim te objasni kako ti sa Krka znaš da je to gnjezdo tamo vec duze vrijeme. ako se voziš kada do Pule najavi na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan U selu Drenovac nesvakidašnji prizor. Gnezdo na vrhu bandere sa rodama... Mozda i nije nesvakidasnji...cini mi se da je to gnijezdo tamo vec duuze vrijeme... daj molim te objasni kako ti sa Krka znaš da je to gnjezdo tamo vec duze vrijeme. ako se voziš kada do Pule najavi na PP. Znas kako se negdje kaze... odande si odakle ti je i zena ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Staza je super,bar koliko sam ja video, ali nagibi su strašni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Staza je super,bar koliko sam ja video, ali nagibi su strašni... ma znam to,vozio sam tamo,samo pitam da li je blato od ovih kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...