Hyperion 3 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zemun polje Motocikl: YAMAHA XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo prođoh autoputem pored Arene. U smeru ka starom gradu oboren sivi V-Storm, na prednjim amortizerima ima nalepnice sa natpisom DUNLOP, žutim slovima . Vozač svestan, u sedećem položaju, naslonjen na motor. Stariji čovek, ima prosedu bradu, flip-up kaciga na glavi. Jedna ženska osoba, na nosilima unesena u sanitetsko vozilo, ne znam da li je bila suvozač na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22240 Napisano Maj 25, 2010 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto druze u crnu hroniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hyperion 3 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zemun polje Motocikl: YAMAHA XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto druze u crnu hroniku? Greška u koracima Nije mi bila namera da slutim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su mi rekli na licu mesta, kolega se zove Bane, novosadske tablice 16-570,na vetrobranu ima nalepnice " MOTO PULS". Kazu mi da nije odreagovao na vreme i otpozadi udario u BMW-a.On je povredio ruku, a zena ili devojka je imala otvoren prelom butne kosti. Njenu povredu su opisali stravicno, ali te pojedinosti ne zelim da iznosim. Zelim im oboma brz oporavak. PS napomena! Nista nisu proverene informacije , vec su dobijene od ljudi koji su bili tu , pored mesta nezgode, sa policijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...