bigbad86 825 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ga je drugar al je drugaciji od 150-5... PAzi sad, ima vodeno hladjenje al nema ventilator i termo prekidac. Ali je ostavljeno mesto da se ugradi, ima plastika i rupe za ventilator? WTF!?!? Ima 150 kubika i lici na 150-5 cak i u saboracajnoj to pise to al na motoru pise 150-7... Nisam nikad video ovaj model od 150cc da je vodenjara, na cruiseru. 2007 je god, jos je u garanciji (kako ne znam) presao oko 7000 i matirao je na dosta mesta, ima i malo rdjice na srafovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Maj 25, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde daj sliku, da vidimo sta je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore ne mozu da je nadjem na BIKEZ. na bikez cak i ne pise nacin hladjenja! Nemam sliku doticnog modela probacu sa google da povucem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan JEDVA ga nadjoh ova sa slike je pod nazivom Jinlun JL150LC (liquid cooled). Mozete misliti kolko je redak kad ga na google nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 25, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna slika : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Maj 25, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Da ovaj definitvno ima vodeno hladjenje, pretpostavljam da mu je skinut vent. Pitaj Markadjurovica, on je skoro prodavao jedan vent, a za termoprekidac, se snadji kod nekog uvoznika kineskih motora. Moze i vent da se nadje verovatno, nemoguce je da ne ide na ovaj motor, onda ga ne mozes voziti u gradu leti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bravo care to je taj. Karb mi izgleda strasno jeftino i na ovom modelu sto ima moj drug nije crn agregat. ostalo je ISTO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Da ovaj definitvno ima vodeno hladjenje, pretpostavljam da mu je skinut vent. Pitaj Markadjurovica, on je skoro prodavao jedan vent, a za termoprekidac, se snadji kod nekog uvoznika kineskih motora. Moze i vent da se nadje verovatno, nemoguce je da ne ide na ovaj motor, onda ga ne mozes voziti u gradu leti. Potpuno si upravu, mada srecom ima kontrolu temperature pa moze da kontorlise. KAze da kad stoji na semaforu malko digne temp i onda kad krene on spusti, Verovatno je termo ventil skroz otvoren.... Videcu sta kaze on. Dao sam mu link treba da dodje na sajt skorije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je u principu isti motor kao i Princ samo sa drugim agregatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan U neku ruku da, ali ne znamo kakav je kvalitet materijala i komponenti. Moze da bude bolji, a moze i losiji, a moze i da nema razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ok izgleda da niko nema ovaj model. Moj drugar je imao CHITUMA 150 ccm ali je bio vazdusara i bas je bio kvalitetan. Isao je oko 110 i to njih dvoje na motoru. Bio sam nijm na kosovu... itd itd Dobar motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je imao CHITUMA 150 ccm ali je bio vazdusara i bas je bio kvalitetan. Isao je oko 110 i to njih dvoje na motoru. Bio sam nijm na kosovu... itd itd Dobar motor. Kile-Stomaklija???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 5, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko ko je ovlasceni distributer za delove JIN LUNA? Treba drugaru bendiks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.sprintscooters.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...