Miroslav Gajic 186 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Srecno s' nandzarastim e i ja se sad potsetih nekih mojih kupovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 27, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Leko, ajde sad za vikend pravac Kotlina Moze biti. Subota? Samo jos moram da proverim kako stojim sa obavezama za vikend... alo lekooooo idem ja u subotu.. ajmo zajedno... tipa 6-7 ujutru krecemo da bi stigli na vreme za djir.. ajd zovi 063/336-500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 27, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ vidimo se mi danas oko znash-vec-chega ajd i ti sa nama do kotline? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Unapred se izvinjavam zbog offa, ali moram da pitam: Dragoljube ;D , da li i kad prazniš creva ostavljaš tragove u obliku KTM-a ? ;D ;D ;D ;D ;D P.S. slike su fenomenalne... tnx! a sto se tice tih creva, zaista ne bih znao... jos uvek zivim u stanu, tako da nemam privilegiju posedovanja baste, okopavanja, zalivanja, creva itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Leko, ajde sad za vikend pravac Kotlina Moze biti. Subota? Samo jos moram da proverim kako stojim sa obavezama za vikend... alo lekooooo idem ja u subotu.. ajmo zajedno... tipa 6-7 ujutru krecemo da bi stigli na vreme za djir.. ajd zovi 063/336-500 "Sto da neeeeee!" se javim... btw. o kakvom se djiru radi, ako smem da pitam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Lepo, lepo eto, najzad ga uzeh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 27, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj "Sto da neeeeee!" se javim... btw. o kakvom se djiru radi, ako smem da pitam? NE SMESH! prokleti vlasniche malog adv-a http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53630.0 idemo izjutra... druzhenje i priroda... spavamo i u nedelju kuci... tako neshto mozhemo i da izmislimo sami neki plan i program... reche sloba da se nalazite danas u 18h... cu dodjem pa prichamo.. ajd uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan Au brate, pa ta akcija sa Kotlinom je perfetto! Isao bih 100% full-time, ali nema sanse jer u subotu veče imam moronsku JTI-alcohol-free-for-all zurku ;D ;D, a u nedelju oko podneva sam kum na vencanju , tako da... :-[ Ali, definitivno bih krenuo u subotu do tamo, malo se provozao i zapalio bugaji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 27, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan joj i ta zhurka... reche mi nikolica josh me juche juri za karte da uzmem... ccc pa ishao bih i na to.. ali 130 tamo 130 vamo + ta grupna vozhnja.. treba to zavrshiti i ostati normalan plus meni far radi pa ne radi ajd vidimo se u 18h pa se dogovoramo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj joj i ta zhurka... reche mi nikolica josh me juche juri za karte da uzmem... ccc pa ishao bih i na to.. ali 130 tamo 130 vamo + ta grupna vozhnja.. treba to zavrshiti i ostati normalan plus meni far radi pa ne radi ajd vidimo se u 18h pa se dogovoramo... Pre bih rekao 180-200 km BGD-Kotlina. Mozda bi bilo dosta pametnije da krenemo u petak posle shljake. Npr. krenemo u 18h, tamo smo oko 21h plus minus. Skuntamo tamo ko ljudi, u subotu se provozamo i krenemo gajbi oko 15h. Tako nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj joj i ta zhurka... reche mi nikolica josh me juche juri za karte da uzmem... ccc pa ishao bih i na to.. ali 130 tamo 130 vamo + ta grupna vozhnja.. treba to zavrshiti i ostati normalan plus meni far radi pa ne radi ajd vidimo se u 18h pa se dogovoramo... Pre bih rekao 180-200 km BGD-Kotlina. Mozda bi bilo dosta pametnije da krenemo u petak posle shljake. Npr. krenemo u 18h, tamo smo oko 21h plus minus. Skuntamo tamo ko ljudi, u subotu se provozamo i krenemo gajbi oko 15h. Tako nekako... my bad, my bad... 130km je u pitanju... G-Maps nesto lajsnuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu,taj se namenjao vlasnika,mislim motor,a i mi se navozasmo sa njim( ),sa srecom neka ti je,(vidi se da si samo takav zeleo i nijedan drugi) a za koncept "Narandzasto Jutro" svaka pohvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...