ZeljaYZF 180 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da uzmem pa me zanimaju iskustva i gde moze da se kupi u Beogradu? H4 Bixenon Jedan mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 23, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo Mata16v iz Mladenovca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan www.wkdijagnostika.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Maj 23, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Centru S u Bolecu. Mislim da su sa ugradnjom nesto preko 6000 dinara. Set je bas za motor, mali tanki balast i imas 6 meseci garanzije. Ja sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan pratim i interesujem se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam H4 Bixenon za 35e Tj.nasao drugara kome isto treba jedna H4 i podelili 7000 Evo sajt http://www.hidxenon.rs/default.asp?T=1 @shoe Video sam te u prosli petak kod glavne autobuske, a vikend pre toga na Brankovom P.S.malo sporije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan e mislim da se secam toga na brankovom daj moramo da se nagazimo jedan dan da vidim svetla i topove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cercil 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima na altini prodavnica koja ima dosta kvalitetne xenone, moram samo da nadjem broj kuci...nije problem sto ste uzeli jedan komplet i podelili...ali objasni mi kako cete to montirati na dva motora kad imas dve sijalice, dva blastera i jedan uredjaj koji regulise kad je dugo a kad je kratko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Maj 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Taj "jedan uređaj" je običan rele u većini slučajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cercil 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan slabije se razumem u elektroniku ali hvala...jer sam sam sebi ugradjivao na kola pa se secam sta sam dobio u kompletu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan 50e moto komplet, jedan slim balast i jedna sijalica, i instalacija, god dana garancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ima na altini prodavnica koja ima dosta kvalitetne xenone, moram samo da nadjem broj kuci...nije problem sto ste uzeli jedan komplet i podelili...ali objasni mi kako cete to montirati na dva motora kad imas dve sijalice, dva blastera i jedan uredjaj koji regulise kad je dugo a kad je kratko? Taj "jedan uređaj" je običan rele u većini slučajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stavicu slike i video cim montiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan "MOTO GHOST" d.o.o - Beograd Adresa - Cara Nikolaja Drugog 37. Telefoni - 011/38 -36-906 tu su mi nudili xenone a cijene se ne sjecam,koga zanima neka zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...