Zlatni_papagaj 13 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Zbog predstojece endurijade (29.03) treba mi kros guma 17/130.. Polovna, do 30tak e, jer imam dobru putnu, ova bi mi sluzila za teren.. Ova potraznja je do cetvrtka aktuelna.. Vlada Valjevo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Zar bas niko ne zna ni neki broj tel nekga ko mozda ima, nesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi nisi rekao,bilo je u Sapcu na skupu na prodaju dosta polovnih kros guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=60656&trazi=1&ur=1&model=0&tip=gume&m=--Oprema-i-delovi-Enduro-gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan tesko ces naci polovnu ja sam kupio kod gabora novu 60e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara nesto ovako ja bi skinuo posto je ovo meni prva pomoc, jeste da je enduro, jeste da je 150 ali je 17 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. Snasao sam se vec.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan nisam video da trzis gumu. imam jednu 17-ku kros 20e 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6397 Napisano Jun 19, 2010 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da postavis sliku gume, mene interesuje takodje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...