Jump to content

Moto Zajednica

Honda Transalp XL600V - Transformacija (project Chimera)

Recommended Posts

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Jedan od najozbiljnijih poduhvata koji sam video na nasim prostorima,svaka cast za sve..Ideja ti je fenomenalna i jos lepse si je pretocio u delo..Nista nije izgubilo na autenticnosti,da ga vidim na ulici,samo bi se malo zacudio, "sto li je meni mali varadero ranije izgledao mnogo manje od ovoga" :) Jos jednom,svaka cast majstorcino 0takoje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Wau,wau,wau,covece pa ovo je fenomenalno,stvarno je vrhunski ovo odradjeno,moj prethodni motor bio je Transalp i da iskren budem prodao sam ga samo zato sto mi je delovao ruzan nekako mi je delovao starinski ali ovo sto si ti uradio je za svaku pohvalu.:takoje:

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: HONDA TA

]pozdrav za sve koji su nasli malo vremena da procitaju,i prokomentarisu mutaciju honde transalp u ``nesto`.. kazem nesto,jer sam imao vise situacija da me ljudi pitaj: Koji je ovo motor? :) trebalo je zime koja je iza nas da napravim bocne plastike da pokrijem onu kutiju pod sedistem i da malo popunim prazninu...nisam.jos sam na sve to malo horizontale dohvatio po bocnoj desnoj strani(pojavilo se sunce 07.01.temp.asfalta blizu nule,vlazan,+bela linija pesackog...samo sam pipnuo kocnicu....)te sve sto sam uradio na motoru je da sam ugradio malo lepse retrovizore...i nov lanac i lancanike(ne mogu reci da sam bas bio predan odrzavanju onih koje sam zamenio:)ove cu maziti i paziti,jer 150e je doobra stavka... evo i par slicica. a evo i za vlasnike transalica graficko resenje za nalepnicu u faznu kao sto je odradjena varaderova nalepnica.pa ako se nekome svidi imam odradjene vektore za cuter,prosledicu mu.pozz

post-6461-0-96357800-1313452296_thumb.jpg

post-6461-0-10486900-1313452316_thumb.jpg

post-6461-0-32399900-1313452333_thumb.jpg

• Zainteresovan, 648 postova
  • Motocikl: AFRICA TWIN RD 03

nema sta, batali limariju i osnuj L.C.C Loznica County Choppers. svaka cast sta da ti kazem :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja