LuckyVladano 5073 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam pomislio da te malo zezam jer se licno znamo, ali necu - jer motor stvarno lepo izgleda, i nije zasluzio nista drugo do POHVALE ! Hvala Lucky... Nego sada ostaju samo auspusi... ovi kvare, ukupni utisak Drzi ti palceve da ja menjam motor pre leta, inace ces sipak da ih dobijes Madaaaa, za jedno 500 evrica mozes odmah da ih nosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano April 21, 2015 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan spreman 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14885 Napisano April 21, 2015 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan spreman Au ne znam od ove dve koja je masina lepsa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano April 24, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano April 24, 2015 Hronični Motociklopata, 7361 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan bas sam jednu ovakvu lepojku vidjao prosle godine u Petrovcu kad sam bio na letovanju, moguce da je to ta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14885 Napisano April 24, 2015 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa crnom masinom mi je extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano April 24, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Koje godište je ovaj crveni TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14885 Napisano April 24, 2015 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 93 god. a gazi 100000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano April 27, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prije mjesec dana ofarbao ovaj agregat. Prvo pjeskarenje, pa prajmer pa farba. Odlicno je ispalo - iskren da budem. to je taj iz petrovca - jer sam ga uzeo od tog covjeka tacno prije 3 godine. Uh, zar ima toliko... Za 3 godine sam ja vec presao nekih ... mnogo km sad je trenutno na malo preko 100,000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prije mjesec dana ofarbao ovaj agregat. Prvo pjeskarenje, pa prajmer pa farba. Odlicno je ispalo - iskren da budem. to je taj iz petrovca - jer sam ga uzeo od tog covjeka tacno prije 3 godine. Uh, zar ima toliko... Za 3 godine sam ja vec presao nekih ... mnogo km sad je trenutno na malo preko 100,000 koji prajmer i koju boju si koristio i sa cime si peskirao (pesak ili soda bikarbona) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!! Bilo je ovo mućna i teška potraga ali uspelo se. Evo i moje malo magarence. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Maj 1, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovaj iz Putinaca ? Probao sam ga, dobar motor, utegnut, neka je sa srećom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!! Bilo je ovo mućna i teška potraga ali uspelo se. Evo i moje malo magarence. IMG_20150408_141447_1.jpgIMG_20150408_140538.jpg Sto mi je ovaj motor nesto poznat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pjeskarenje vodom+grit iz brodogradilista. Boja Spies & Hecker. Zajebao me je prodavac. Trazio sam full mat, dobio sam pola mat pola sjaj. Cini mi se da je kvalitet odlican. Da me pitas da li bih ovo radio opet - bih - ali na drugi nacin jer se pjesak od pjeskarenja uvukao u mnoge pore koje sam srecom zastitio kao da treba da prezivi atomski udar. A imam i klip od pjeskarenja, pa cu ti negdje upload-ovati da vidis kako je to izgledalo. Pozdrav, Eno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Maj 9, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pjeskarenje vodom+grit iz brodogradilista. Boja Spies & Hecker. Zajebao me je prodavac. Trazio sam full mat, dobio sam pola mat pola sjaj. Cini mi se da je kvalitet odlican. Da me pitas da li bih ovo radio opet - bih - ali na drugi nacin jer se pjesak od pjeskarenja uvukao u mnoge pore koje sam srecom zastitio kao da treba da prezivi atomski udar. A imam i klip od pjeskarenja, pa cu ti negdje upload-ovati da vidis kako je to izgledalo. Pozdrav, Eno Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Maj 15, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i pjeskarenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Maj 15, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan jeste da je offtopic, ali interesuje me zbog cega na svaki novi TDM koji sam vidio, ram je zavaren po sredini, pa bode oci onako... jesu li to mogli da urade da se ne vidi tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Maj 16, 2015 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan jedino da ih pitamo http://global.yamaha-motor.com/faq/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan e ako se neko snadje sa ovim link-om neka mi posalje email adresu da im posaljem pitanje. Ja ne mogu, da 'ebe oca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Maj 27, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Par slika i mog TDM-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Lep, nema šta!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Maj 27, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Lep, nema šta!!!! Ako se odnosi na mog Zelenka Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 27, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Sebi potreban Cajger od 3VD...ako neko moze da mu pomogne neka ga kontaktira ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Lep, nema šta!!!! Ako se odnosi na mog Zelenka Hvala ! Odnosi se.!!! Kad stane ova kišurdača vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...