Obelix 140 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakva okrutna ekipa dolazi iz Bijeljine ;D Nadam se da dolazi i mladic sa velikim razdjeljkom na Kawasakiju. Imas PP ;) ;) Ipak ... ne. U subotu 17,5 ;D godina mature ( u evrićima ). Jeste da je usred ispitnog roka ... :D Neće faliti Bijeljinaca ... stiže ih petnaestak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOLE ZR 1 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Mixa na detaljnim odgovorima! Veliki pozdrav iz Zrenjanina! Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1082 Napisano Jun 9, 2010 Ne silazi, 5485 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema na cemu, tu smo valjda da se pomazemo. Vidimo se. Maturante ondaK ostaje nada da se vidimo u Bijeljini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakva okrutna ekipa dolazi iz Bijeljine ;D Nadam se da dolazi i mladic sa velikim razdjeljkom na Kawasakiju. Imas PP ;) ;) Ipak ... ne. U subotu 17,5 ;D godina mature ( u evrićima ). Jeste da je usred ispitnog roka ... :D Neće faliti Bijeljinaca ... stiže ih petnaestak. Juce kad mi rece da nece ici zamalo suzica da mu krene :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1082 Napisano Jun 13, 2010 Ne silazi, 5485 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su nas pocastili svojim prisustvom. Naravno posebno hvala maksi skuterasima, carenicima, kafandzijama, stomatolozima,... i nadam se da se sto skorije vidimo opet. Dvije stvari su sigurne, nema nijedan bazdaren Semberac i ziviJo Varadero. P.S. Zare molim te utici malo na omladince, totalno su podbacili, Trebinjke se kolektivno zalile, da nije bilo maksi skuterasa, dizastr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 13, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fenomenalno, extra vreme, pancevci razvaljuju ;D , aj malo sad igrice sto su zakinute, al ok , bar su skuterasi dobili kacige za podvig. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Dvije stvari su sigurne, nema nijedan bazdaren Semberac i ziviJo Varadero. Ma zivjelo nama Trebinje , Vrhunski provod... Mixa hvala na svemu, i obavezno se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1832 Napisano Jun 13, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav od ekipe Civije iz Sapca ! Danas oko 5 smo stigli svi nazad u Sabac.Trebinje je slobodno mogu da kazem jedan od najboljih skupova i vidimo se ponovo sledece godine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Posle 9 godina prvi put sam propustio moto skup u Trebinju - Možda dodjem sledeće godine Ipak deonica Gacko - Bileća - Trebinje je poslastica za svakog bikera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dvije stvari su sigurne, nema nijedan bazdaren Semberac i ziviJo Varadero. P.S. Zare molim te utici malo na omladince, totalno su podbacili, Trebinjke se kolektivno zalile, da nije bilo maksi skuterasa, dizastr. Bruka i sramota ... sve ćeš mi ispričati natenane. Fali njima provodadžija ... razmazio sam ih. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan bilo je ekstra, drugari eto nes opet dogodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1082 Napisano Jun 14, 2010 Ne silazi, 5485 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste se lijepo proveli, nadam se da ce sljedece godine biti jos bolje. Jos jednom hvala sto ste nas posjetili. Zare nadam se da cu makar na Vas skup doci sa kompletnim izvjestajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan mc COBRA ide i sledece godine. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan U Trebinju mora biti dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna pri dolasku u Trebinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gojkoo 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: HONDA SILVER WING 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zivjelo nama Trebinje , Vrhunski provod... Mixa hvala na svemu, i obavezno se vidimo! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jun 16, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan MK TNT Trebinje se stvarno potrudio ove godine da ispravi proslogodisnju gresku i primora Opsinsku vlast u Trebinju da im dodjeli pristojnu lokaciju za odrzavanje ovogodisnjeg skupa.Lokacija je bila izvanredna,bukvalno u gradu uz mnogo prostora i dovoljno hladovine za kamp.Samo i dalje ostaje primjedba na mali broj Hemiskih WC-a jer se moralo cekati u redu za koristenje istih.Za sve ostalo samo pohvala. Prvi odmor iznad Vlasenice na putu za Trebinje. Sljdece odmoriste poslije Foce (odmor i dorucak u Sokocu nisam ovjekovjecio, jer smo jeli neki los burek pa se nije imalo sta fotografisati ;D) Posljednja stajanka je bila u kafani kod gazde Milana u Koritima koji nas je pocastio sa domacom lozom i to vise puta. Kamp MK TNT ,svako se snalazio kako je umjeo i nikome nije bilo lose. ;D Povratak za Bijeljinu sam planirao drugom rutom, tako da sam u nedelju ujutro iz Trebinja krenuo put Visegrada,preko Uzica,Cacka i G.Molanovca do sela Lipovac kod naseg Forumasa i moga velikog drugara Vojislava alias Neskebg koji me je "ubijao" jelom i picem dva dana. Iz Bijeljine sam na put posao 11.06. u 09h, a vratio se 15.06. oko 14.45h uz predjenih 1089km. Bilo je lijepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Au Branko, kakve su to promjene? Nema brkova, nema Kawe, al zato je ta Severina sto si obgrlio za 10 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jun 16, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au Branko, kakve su to promjene? Nema brkova, nema Kawe, al zato je ta Severina sto si obgrlio za 10 ;D Kod mene je moj Bobane pravilo: Nikad briga nikad stres, pij KrasExpres. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
appostol 0 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Trebinju bilo je extra kao i svake predhodne godine koje sam bio. Pozdrav svima i za TNT Trebinje poseban pozdrav i pohvala na ukazanoj pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Da stavim i ja neku sliku do Trebinja i od Trebinja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Još koja slika u povratku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...