dcNiko 157 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se polovna, skoro nenošena (kao nova), kaciga SHOEI XR1000 Diabolic revelation. Za cenu i informacije pozvati na broj 065/9560-225 (Mare). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Velicina, slike? ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije bez veze da sad svi zovemo Mareta da bi nam rekao velicinu i cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje taj ce zvati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje taj ce zvati Istina, izgleda da mene ne interesuje dovoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cena 100 eura, navali narode jos malo pa nestalo (tako bi ja reklamirao kacigu) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da zovem Mareta, Miku i Ziku da bi se ispostavilo da prodaje nesto sto nema sanse da upotrebim?! Ma daa..... Jedini razlog sto ovo pisem je da bi bilo lepo da ljudi koji nesto prodaju daju bar osnovne podatke o proizvodu koji bi pomogle da potencijalni kupci brzo razluce proizvode koje traze od onih drugih. Razumem da neko nece da postavi cenu, sliku, boju, ali da ne napise osnovne tehnicke podatke (a u ovom slucaju je to NAJBITNIJI PODATAK) kao sto je velicina kacige, e, to vec ne razumem. Ako je usamljen, pa mu je cilj da caska sa ljudima, onda u redu. Ovako, ceo oglas je vrlo neozbiljan, pa cu ga kao takav i tretirati. Kako negde procitah jednu lepu recenicu: moj novac nema ni jednu manu, a njegov auto ima hiljadu mana. Izvinjavam se na ovom postu, ali jednostavno nisam mogao da ocutim. Pozdrav svima! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4978 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nema sanse da upotrebis, pa ti bi znaci furao SHOEI u GSP-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pardon u pravu ste i ja mrzim nepotpune oglase, odmah ih preskačem . Nisam bio ceo dan na netu pa se nisam oglašavao. Videću za slike nemam ih sada na kompu, biće najkasnije u ponedeljak. Sutra javljam i za veličinu i cenu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Skyrunner http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54843.0 @dcNiko Sve OK, citamo se sutra. Meni je kaciga takoreci zivot spasila `91g, pa prvo ide kaciga pa tek onda cu gledati motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the.doctor 4 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Da vam skratim muke... Velicina XL 61-62... Meni velika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 22, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da se sve kacige slabo ili nikako ne nose, svi sto prodaju ih tako reklamiraju ne znam samo zasto su ih uopste kupovali?? volje ljudi da izgube par stotina jura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Znači veličina je XL za obim glave 61-62cm. Cena je 210€. Slike ću postaviti čim stignem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...