Šarba 1048 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 minuta idem na posao iz pravca grada ka Novom Beogradu ulicom Bulevar Mihaila Pupina i malo pre siva sa moje leve strane ugledam motor oboren, decko se ne pomera i devojku koja sedi pored njega... :'( Isli su ka gradu... Zastao sam na 1 minut, nisam mogao da izlazim jer je bila iza mene kolona a u suprotan smer nisam mogao jer je bio zatvoren od strane policije i drugih ucesnika u saobracaju Hitna pomoc im se priblizavala jako tesko jer nije mogla od drugih vozila da se provuce, zakrceno je bilo sve... :( Jbt smorio sam se sad majke mi :'( :'( :'( Nadam se da je decko dobro... Ako neko nesto zna bolje od mene neka javi :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan dr.sharba,prolazio sam oko 9 sati tom trasom ka gradu,video sam da je u pitanju neki crveni motor,nisam mogao videti od guzve pa ako ima neko neke informacije ,nek podeli sa nama!!!nadam se da su svi dobro i molim boga za njihovo zdravlje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki_88 0 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Sad je bilo u vestima. Van zivotne opasnosti su. Devojka je vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sad je bilo u vestima. Van zivotne opasnosti su. Devojka je vozila. Devojka vozila? Koliko sam video nije nosila nista od zastitne opreme Hvala bogu da su dobro!!! A koji je motor bio u pitanju? Mislim nije ni bitno al aj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan dobro je!!!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Tanjug | 21. 05. 2010. - 11:36h Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u novobeogradskoj ulici Mihaila Pupina i potom su prebačene u Urgentni centar. Povređen je mladić M. D. (23), koji se trenutno nalazi u hirurškoj ambulanti i devojka A. K. (26), koja se nalazi na ortopedskoj ambulanti, rečeno je Tanjugu u Medija centru Kliničkog centra Srbije. M. D. je trenutno na ispitivanju, dok je A. K. dobila lake telesne povrede, jer se ugruvala i dijagnostika je u toku, rekli su u Medija centru Kliničkog centra Srbije. Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura je rekla Tanjugu da je ta služba u 08.30 sati dobila poziv da se dogodila saobraćajna nesreća u Ulici Mihaila Pupina kod Palate federacije i da su dve osobe dobile teške povrede donjih ekstremiteta. Saobraćajna nesreća se, kako su preneli mediji, dogodila kada je motocikl udario u putničko vozilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Maj 21, 2010 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ili je putnicko vozilo udarilo u motorcikl?? Zelje da se oboje oporave brzo i lako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1475 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nek su oni Zivi i Zdravi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15150 Napisano Maj 21, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ili je putnicko vozilo udarilo u motorcikl?? koliko sam ja shvatio motor je naleteo na zaustavljen auto na semaforu. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=05&dd=21&nav_category=16&nav_id=432863 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan dobro su prosli, po svemu sudeci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo onaj kineski mp3 na tockovima? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo onaj kineski mp3 na tockovima? ;D cf moto v3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 22, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan taj taj.. sto ima fabricku mjuzu ;D vidim pocinje reg sa 17 znaci da je registrovan vec duze vreme.. nadam se da su bajkeri ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Sad me zvala drugarica Anja i saopstila da je ona vozila motor... Nije imala kacigu, prosla je na zuto i zakucala se u devojku koja je isto prosla na zuto. Znaci dve zene pijaca, tri zene vasar!! Momak sto je bio sa njom je dobro, a Anja i ako je bila u gipsu na srecu nista nije polimila..Trenutno lezi u krevetu i slabo je pokretna. Zali se da je sve boli i da ima glavobolje. :( Isritikovao sam je za kacigu, nadam se da ce da se opameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A nisi je izkritikovao sto je vozila uopste? a o zutom da ne pricamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni 65 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E a da je njih isekao auto bilo bi drvlje i kamenje, ma nek su zivi samo , zarasce rane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan E a da je njih isekao auto bilo bi drvlje i kamenje, ma nek su zivi samo , zarasce rane. Sta treba nagrada da se deli za onog ko isece motociklistu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan nemojte tako,hvala bogu da su zivi i zdravi.celi dan sam bio kao na iglama iscekujuci pozitivan odgovor!!zarasce junacke rane pa opet u sedlo!puno pozdrava za Anju bajkerku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...