Jump to content

Moto Zajednica

Pad u Bulevar Mihaila Pupina preko puta Siva...

Recommended Posts

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Pre 20 minuta idem na posao iz pravca grada ka Novom Beogradu ulicom Bulevar Mihaila Pupina i malo pre siva sa moje leve strane ugledam motor oboren, decko se ne pomera i devojku koja  sedi pored njega...  :'( Isli su ka gradu... Zastao sam na 1 minut, nisam mogao da izlazim jer je bila iza mene kolona a u suprotan smer nisam mogao jer je bio zatvoren od strane policije i drugih ucesnika u saobracaju :( Hitna pomoc im se priblizavala jako tesko jer nije mogla od drugih vozila da se provuce, zakrceno je bilo sve... :( :( :( Jbt smorio sam se sad majke mi  :'( :'( :'( Nadam se da je decko dobro... Ako neko nesto zna bolje od mene neka javi  :'( :'( :'(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 178 postova

dr.sharba,prolazio sam oko 9 sati tom trasom ka gradu,video sam da je u pitanju neki crveni motor,nisam mogao videti od guzve pa ako ima neko neke informacije ,nek podeli sa nama!!!nadam se da su svi dobro i molim boga za njihovo zdravlje!!!

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Sad je bilo u vestima. Van zivotne opasnosti su. Devojka je vozila.

Devojka vozila? Koliko sam video nije nosila nista od zastitne opreme  >:( Hvala bogu da su dobro!!! A koji je motor bio u pitanju? Mislim nije ni bitno al aj...

• Zainteresovan, 571 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

Tanjug | 21. 05. 2010. - 11:36h

Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u novobeogradskoj ulici Mihaila Pupina i potom su prebačene u Urgentni centar.

Povređen je mladić M. D. (23), koji se trenutno nalazi u hirurškoj ambulanti i devojka A. K. (26), koja se nalazi na ortopedskoj ambulanti, rečeno je Tanjugu u Medija centru Kliničkog centra Srbije.

M. D. je trenutno na ispitivanju, dok je A. K. dobila lake telesne povrede, jer se ugruvala i dijagnostika je u toku, rekli su u Medija centru Kliničkog centra Srbije.

Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura je rekla Tanjugu da je ta služba u 08.30 sati dobila poziv da se dogodila saobraćajna nesreća u Ulici Mihaila Pupina kod Palate federacije i da su dve osobe dobile teške povrede donjih ekstremiteta.

Saobraćajna nesreća se, kako su preneli mediji, dogodila kada je motocikl udario u putničko vozilo.

• Drug član, 1117 postova
  • Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW

Nek su oni Zivi i Zdravi!!!

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Ili je putnicko vozilo udarilo u motorcikl??

koliko sam ja shvatio motor je naleteo na zaustavljen auto na semaforu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=05&dd=21&nav_category=16&nav_id=432863

Sad me zvala drugarica Anja i saopstila da je ona vozila motor... Nije imala kacigu,  prosla je na zuto i zakucala se u devojku koja je isto prosla na zuto.

Znaci dve zene pijaca, tri zene vasar!!

Momak sto je bio sa njom je dobro, a Anja i ako je bila u gipsu na srecu nista nije polimila..Trenutno lezi u krevetu i slabo je pokretna. Zali se da je sve boli i da ima glavobolje.

:( :( :( Isritikovao sam je za kacigu, nadam se da ce da se opameti.

E a da je njih isekao auto bilo bi drvlje i kamenje, ma nek su zivi samo , zarasce rane.

Sta treba nagrada da se deli za onog ko isece motociklistu?

• Svrati ponekad, 178 postova

nemojte tako,hvala bogu da su zivi i zdravi.celi dan sam bio kao na iglama iscekujuci pozitivan odgovor!!zarasce junacke rane pa opet u sedlo!puno pozdrava za Anju bajkerku :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja