Daki 302 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jos kada je Misa pominjao da idete na ovu turu, ja sam bio odusevljen. Sada ne mogu da docekam kraj putopisa. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci...........odlicna tura........... Pozdrav..........iz Afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA ZR 64 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozdravu, a ko zna možda se vidimo i u Africi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan XX 0 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se ubacim i ja na kratko, posto nas je Peca vec pomenuo . Pre svega, cestitke Peci na lepom putopisu, zaista uzivam dok citam i jako mi je drago sto su nam se putevi ukrstili i sto sam nekoliko dana bio deo ove price. Aleksa i ja smo planirali ovaj put jos krajem prosle godine i prema prvobitnom planu, trebalo je da nakon posete Svetoj Gori nastavimo na zapad prema Igumenici, odatle na trajekt za Italiju, provedemo dan dva na Siciliji, dalje ka Bariju na trajekt za Bar i pravac Beograd. U medjuvremenu, zbog iskrslih obaveza, ja sam odustao od drugog dela puta, nakon Hilandara sam se vratio nazad, dok je Aleksa nastavio dalje. Krenuli smo 09.05. ujutro, kisa nas je pratila prvih 200km, ali vec ispred Nisa se razvedrava i put dobija novu dimenziju. Drug policajac na naplatnoj rampi Nais je bio ljubazan i napravio je nasu prvu fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan XX 0 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo do granice sa Makedonijom I skidamo kisnjake, nadajuci se da se vise necemo druziti sa kisom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan XX 0 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prestraseni pricama kako se u Grckoj jako retko nailazi na pumpe, dopunjujemo gorivo skoro na svakoj pumpi kroz Makedoniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan XX 0 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zeza me net, nekako duplira slike Ulazimo u Grcku negde oko pola dva, nastavljamo auto putem I razmisljamo o preostalih par sati do Uranopolisa. U jednom momentu, nekih 20-tak kilometara od granice, odmakao sam Aleksi nekih 500m (da XX-u malo protegnem noge) I nakon jedne duge leve krivine, kad sam ga izgubio iz vida, usporavam da bih ga sacekao, ali njega nema. Iscekujem ga u retrovizoru svakog trenutka, ali ga I dalje nema. Stajem na zaustavnu, vec mi svasta prolazi kroz glavu, jos uvek se ne pojavljuje, ne mogu da se vratim auto putem u kontra smeru, cekam jos malo, zovem ga, sva sreca javlja se, pukla mu je unutrasnja guma na prednjem tocku I u sekundi je pri putnoj brzini bio na felni. Kako nije pao, nije jasno ni njemu ni meni, ubedjeni smo da ishod ne bi bio ovakav da smo krenuli negde drugde. Sabrasmo se obojica I dovukosmo se do prve pumpe. Srecom, na pumpi sretnemo bracni par iz Beograda. Neshi (inace kolega motorista) se ovom prilikom od srca zahvaljujemo na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan XX 0 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj iz Beograda nas upucuje na Grka u Solunu koji ce nam pomoci da nadjemo vulkanizera. Sta cemo, sedamo na XX-a sa sve skinutim tockom I pravac Solun. Da skratim pricu, nasli smo se sa njim (srecom takodje bajker, pa razume muku) I nakon cetiri sata potrage po Solunu (nedelja je, niko ne radi, a uskoro pocinje utakmica Olimpijakos-Paok, totalni haos u gradu) nalazimo vulkanizera, kod koga nakon sat I po cekanja zavrsavamo posao. Uz pice zahvaljujemo nasem Grku na pomoci I ponovo krecemo nazad na granicu da namontiramo tocak. U deset uvece, nakon osam neplanirano provedenih sati, nastavljamo za Uranopolis. Stizemo oko pola jedan, u prvom restoranu pitamo kako da pronadjemo hotel koji smo odavno rezervisali, covek kolima ispred nas, mi za njim, dolazimo do hotela, zvonimo, kucamo, niko ne otvara. Bedak, nismo u svoj frci oko gume javili hotelu da cemo kasniti I sada smo posle 950km na tockovima, rasrafljeni od umora, na ulici bez izgleda da cemo uskoro pod tus I u krevet. Vracamo se do restorana, gazda zove telefonom prijatelje koji drze drugi hotel u blizini, ima mesta I za nas I za motore, smestamo se I zavrsavamo dan pun uzbudjenja I iskusenja. Sto Peca rece, neko odozgo je verovatno proveravao kolika nam je stvarno volja da stignemo tamo gde smo krenuli. Sutra ujutro se srecemo sa Misom, Pecom, Ninom I Ljubom I krecemo dalje na Svetu Goru. Vratili smo se kuci bogatiji za novo iskustvo I cetiri prijatelja, koje ovom prilikom puno pozdravljamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA ZR 64 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vojkane, nisam hteo u mom putopisu da pišem o vašim iskušenjima tokom puta jer sam smatrao da je to vaše i da to treba sami da opišete ako vam je volja. To što vam se izdešavalo je stvarno bilo iskušenje. Za one koji neznaju, put od Stavrosa do Uranopolisa vam je kao da vozite uz Iriški venac, nikad se nezna šta je iza. Prava divota je tu deonicu voziti po danu ali po noći mislim da je katastrofa.Može da istrči svašta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja nadovežem, čisto da pozdravim Vojkana i Aleksu... a i da malo bolje osmotrite Albanku.. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Peco, nastavljaj, kako lepo to pišeš, meni se opet ide! Evo šta uradi BJB... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA ZR 64 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče Albanke, vrlo prijatna, neki su imali izglede i za free prenoćište ;D. Mišo, drnda ti blatobra.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče Albanke, vrlo prijatna, neki su imali izglede i za free prenoćište ;D. Mišo, drnda ti blatobra.! Ma neka on drnda, važno da kardan radi! , nego PIŠI BRE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubomir 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa kada se svi nadovezuju evo onda i mene ;D. ljudi sto sam ja bio gladan!!! ;D mala sala. da pece nije bilo sa nama mi bi smo bali verovatno tek u crnoj gari,posto se nama nigde nije zuilo. tako da bi mi putovali ceo mesec. ali na svu srecu imao je ko da nas stalno pozuruje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubomir 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan a Misu i BMW-a je pozdravio kamilko :o, pa za kamilkom i zeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA ZR 64 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Čika kue, jesil to ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubomir 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan cika kure ima da vas kaara. ja sam peconi. imas ti malo talenta za pisanje. jeli pises jos ili si zavrsio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan pa ima li nastavka tek ste stigli do Albanije,do sada je uper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu iz ZR.Profesionalno kao i uvek,nalepnice,maice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1341 Napisano Jun 8, 2010 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Peco Zr isti nam K L E zeleni,koje je godiste i kako izdrza voznju toliku?? Ja se spremam za par puno kracih...,pa rekoh dali da uzmem vise kreme za hemeroide,jastuk na naduvavanje ili sta mi vec iskusni putnici preporuce!?! ;D Odlican putopis!!! Svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu iz ZR.Profesionalno kao i uvek,nalepnice,maice Pozdrav Gorki, ovaj put, to nije moje maslo! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro PECO oce li nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro PECO oce li nastavak Malo je bezobrazan sad već! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 10, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan mozda im se nesto desilo u albaniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jun 10, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Ma pre bi nam se u Srbiji nešto desilo druže, nije to, nego Peca zaj...va! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...