shomysss 7 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov glasi imam veliku dilemu izmedju ova dva skutera....Odlucio sam da kupim xt50q kad ugledam sprinta pridjem vlasniku i raspitam se i prica sa njim mi je promenila misljenje....ali i dalje se dvoumim...pa mi trebaju saveti sta je bolje uzeti.....svacija pomoc ce mi dobro doci,jer se ne razumem bas u kineze....unapred hvala svima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Maxxa, provereno je dobar! Ja sam imao Maxa (sa jedno x ) i proizvodjac je isti. Kod mene se je odlicno pokazao, mozda cak i naj bolje od cetvorotaktnih skutera na trzistu. Neces se pokajati sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan +1 za Maxx-a,mozda cak i obicnog Max-a(jedno x) posto mi se cini da su vlasnici bili zadovoljniji starim modelom. Sprint ima daleko rasprostranjeniju servisnu mrezu i cini mi se da je ozbiljniji(joj sto ovo smesno zvuci) od uvoznika Kinroada koji je sto se tice skutera veoma redak po broju, a koliko se secam ni servis ti nije blizu (cini mi se da je bila Pazova u pitanju). Potrazi malo po netu, pisali su vlasnici Maxx-a utiske na par drugih foruma dok stvarno nisam jos uvek naleteo na nekog ko ima Kinroad-ov skuter. Jos jedan savet,nemoj da se zaleces da kupujes skuter samo na osnovu estetike,par ljudi sa foruma se zestoklo opeklo takvom kupovinom,vec bolje potrazi neki od proverenijih modela. Takodje izbegavaj teske skutere od 50ccm,jeste da lepse izgleda i da je udobniji kad je pravljen na fazon maxi skutera, ali taj maleni motorcic od nejakih 50ccm itekako oseca svaku dodatnu tezinu pogotovo na velikim uzbrdicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda gresim ali ovaj Kinroad xt50q nije skuter, to je motorce od 50 ccm sa brzinama, a sprint maxx je skuter. Tako da je bitno da se ti odlucis koji tip motora zelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da, kinroad nije skuter ali je previse mali i smesan. Za razliku od njega Maxx je dasta glomazniji, lepsi i sto je po meni dosta vazno za gradsku voznju, nema brzine. Menjanje brzina po gradu ume da bude zamorno a ova 50ica nema bas duge brzine sto znaci da ce morati cesto da menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kada se na skuteru skine blokada, mnogo ce bolje da ubrzava i da postize vecu maksimalnu brzinu, a sama voznja je mnogo jednostavnija za gradske uslove i mnogo je lakse ispratiti saobracaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hvala na pomoci ipak sam se odlucio za sprinta.....pazario sam ga i cekam da stigne..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...