bgmoto 1 Napisano April 3, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna, gde mogu da nabavim anlaser za Yamahu tdr 125, '98.? Samo mi ne spominjite one 'ovlascene' iz Yamahe! Pozdrav svim BJB-ovcima u novoj sezoni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano April 3, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan probaj moto-lazarevic u kg-u,ja nas`o regler za moju mashinu. pozzz imas broj u prvom topicu "prodavnice" verovatno ces cekati malo na deo,ali poslace ti brzom postom za 200 kintaca i to je to.samo ako ti odgovara cena :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgmoto 1 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Rale, pozvacu ih! Ako slucajno nemaju, molim da mi se jave oni koji to mogu da nabave, za cenu cemo se lako dogovoriti! Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgmoto 1 Napisano April 5, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rekli su mi da moze i od Yamahe DT 125, pa ako neko zna gde ima neki rasturen takav motor, neka javi pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...