Pablo 1948 Napisano Mart 25, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi je davno (pre mesec i po dana) narucena knjiga o mojoj cbr hondi. Cekanje je vredelo. Knjiga ima >500 strana, sa detaljnim opisima i slikama svih sklopova na motoru... Ako nekome treba ovaj user manual, neka mi se javi na pp, pa cemo se dogovoriti da iskopira sebi primerak. Imam i nekoliko user manuala u elektronskom obliku, koje cu da okacim na stranu 'Garaza' u sekciji 'Motori', tako da cete moci da to preuzmete odatle. Ovom prilikom pozivam sve koji imaju neki manual za neki motor u elektronskom obliku, da ih posalju na bjbikers@verat.net, da bih to okacio na sajt, da svi ostali mogu da se posluze, prema potrebi... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 26, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Manual EXCELLENT !!! Mog'o bi neki pomocu njeg' i majstor postati :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...