Savage 2 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, dobio sam je u zameni za BMW pa je prodajem dalje, elem - Aprila Red Rose, 125 ccm, 1994.god., bice registrovana godinu dana uskoro (za par dana), ja sam vlasnik. Crne boje, pristojnog izgleda, ima nove cipele (ili su barem jako malo trosene), cvaja ide k'o furija, sam pravi mesavinu. Ne znam bas mnogo o tim mashinama, pa ni o ovoj koja je kod mene, tako da - dodji, probaj, pogledaj i ceraj ako je O.k. Pocetna cena 1100 euroua, a moze i zamena za nesto tipa Automatik ili APN 6 ili slicno do 300 euroua. Danas ga uslikam, sutra budu slike. 063/801-7997 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce i registrovana znaci do 18. maja 2011. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike - Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan veoma aktuelno ;D uz motor dajem ono što sam i dobio - dakle * kožnu torbicu za alat * tank torbu na magnete "moto detail" * kožni držač za limenku postaviću uskoro i fotke sa opremom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan A evo i sa opremom slichke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da može zamena za MZ,Boga mi ne znam kako bi odoleo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je doplata 800 euroua, može ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo dogovor,žao mi je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, zezao sam se za cash može 1000 eur juče mi kaže jedan drugar da je to u stvari rotax-ova makina koja se nalazi i u Apriliji RS sad mi je jasno zašto ide tako ko pros' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, zezao sam se za cash može 1000 eur juče mi kaže jedan drugar da je to u stvari rotax-ova makina koja se nalazi i u Apriliji RS sad mi je jasno zašto ide tako ko pros' RS 125, RX 125 i Red Rose nose iste masine, stim da RX ima kurblu i sva tri idu kao sasavi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam se malo, pa sam merio potrosnju na 100 km mesovite voznje (50ak km po gradu - 50ak van grada) je potrosio 5,5 litara, sto i nije tako malo, medjutim ako se uzme u obzir da je cvaja, da ide ko blesav i da nisam NIMALO ekonomisao u voznji - znaci samo do daske, onda i nije mnogo navali narode tinejdzerski - ima da budete najbrzi od sve dece po gradu ;D samo pametno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, nova cena 1000 EUR Moze zamena za jeftiniji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato za 950 EUR Aprilia otisla u Pirot, a novom vlasniku zelim puno dobrih voznji lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...