Apex 13 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd-Skopje Motocikl: Yamaha XJR 1300 Sp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav BJ bajkeri i bajkerice, ovde Dragan 37 god, rodjen u Skoplju. Trenutacno zivim u Beogradu ( ah ta ljubav) Da skratim pricu i preskocim Tomose i Apn-eve.Nije da nisu vredni pomena ali sad cu pomenuti samo Super Tenerea koji sam vozao pola sezone pre nekih 15 tak godina..Kad bolje razmislim i vise, nebitno. Kao sto topic kaze pre nekih mesec dana niodkuda i odjenom pojavila se "ta" zelja.. Znate vec na sto aludiram..zelja da osetis miris benzina, da ti adrenalin prostruji kroz vene. Da ustanes ujutru i otusiras se, obuces opremu, stavis karticu i kes u djep, i vozis negde bez planiranja, lagano..Da ne okolisem sledi ukratko "nabavka". Nekih mesec dana trazio sam motor a ustvari nisam znao sto trazim. Znao sam da necu tenere a niti R-a..Vrzmao mi se naked u glavi. Imajuci u obzir da imam oko 130 kg i 193-4 sm 600 ccm je otpao u startu a sa time i Bandit-600. Sledeci je bio Bandit 1200.S obzirom da nisam bas iskusan a i odavno ne pratim tok, covek kod kojeg sam otisao da pogledam motor objasnio mi je da taj motor nemogu da vozam lagano niz grad i kao touring kako sto sam primarno zamislio. . Citajuci na netu dosao sam do zaljucka da se Bandit vozi na visoke obrtaje sto meni nije odgovaralo. Ukapirao sam da ustvari trazim krstaricu, ali ipak hteo sam da bude sto stariji bike i da ima onaj Mad Max aka Boldor smek na koji sam se lozio kao klinac od 14 godina. Nasao sam CB 1100 ali covek kod koga sam bio pokusao je da prezentuje motor kao da je iz fabrike a ustvari motor je padan par puta i to jedan put bas ozbiljno. Izbor je pao na Yamahu XJR 1300, 2000 godiste. Motor je bio u solidnom stanju iako malo zapusten. Agregat je odlican kako sto se ispostavilo.Od stajanja membrane u karburatorima se bile zapecene i karburatori rastelovani. Odma je ofarban u crno, promenjeno ulje,svecice,filtri i slicno.Lanac i lancanik su u jako dobrom stanju kao i vecina stvari. Promenio sam gume a vrlo verovatno sledi i scootoiler ili kako se vec zove. Od opreme nabavili smo skoro sve..ostale su takodje sitnice poput kisnih odela, kofera i neki wind stoper. Slede doterivanja kozmeticke prirode a slike dolaze za par dana Pozdrav i vidimo se na sledecoj BJ vikend voznji p.s Pozdrav i od Maje(moja supruga) koja je na pocetku bila protiv kupovine motora i bilo je dosta polemiziranja na tu temu a sad ona me tera da idemo u voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Maj 18, 2010 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjace! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na predstavljanju i dobrodosao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao prijatelju....odlican izbor motocikla pre neki dan sam se vratio sa puta i u Umagu sam se druzio sa prijateljem iz Zagreba koji vozi XJR 1300 imao sam prilike da ga posteno provozam i poteram na odlicnom drumu i odusevio sam se koliko se lako vozi...odican motor...jos i da znam da postavim fotku da vidis kako je ovaj lep za kozom na tanku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao!Baci koju sliku motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ah, te žene... U početku su protiv, a posle ih špaklom moraš strugati sa sedišta Imam i ja jednu takvu... Drago mi je da se želja opet javila i čestitke na novoj mašini! Vidimo se na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zene su pametna stvorenja, i cim joj je palo na pamet da bi zadnje sediste mogla da zauzme neka sisata mrsavica, odmah joj se omilelo vozikanje sa tobom,,, ;D ;D ;D Inace, i moja supruga je Rodom, mada ne i poreklom iz Skoplja. Iz kog dela Skoplja si? Vladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Apex 13 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd-Skopje Motocikl: Yamaha XJR 1300 Sp Prijavi odgovor kao problematičan Heh te zene.. Fotke stizu za koji dan, motor je na ulepsavanju. Vladane Skoplje nije tako malo kao pre 10 tak godina a ziveo t.e stan mi je u Kapistec, prakticki centar ali ga tako zovu, znas i sam verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Dragan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro odlicno perdstavljanje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...