Šarba 1048 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Devojka me obradovala kacigom N90 ljuuuudiiiiii i mnogo sam srecan Sad me zanima samo jedna stvar Kupicu i slusalice i mikrofon u Mototrade-u za nekih 4.000 din ali mi se bas i ne daju 20 i nesto hiljada dinara za bluetooth nolan :-[ :-[ :-[ Da li vi mozda znate gde mogu da prodjem malo jeftinije ili je to to pa jbg...??? Hvala svima Evo i kacige koje imam, moja je u crnoj boji, siva mi je velika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlicno, imao sam je u planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 18, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bluetooth probaj da nadjes na e-bay-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Bluetooth probaj da nadjes na e-bay-u. Aj da probam Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 19, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan doktore prelepa kaciga... imam istu tj... moja je cini mi se n90 special ??? ili sam se zahebo ? vozio sam je 130 ( i to je za mene mnogo ) i prosto osecaj je neverovatan... Fora sa ovim naocarima sto se spustaju... kad ih namaknes malo cudno... boja i to... ali posle par minuta... zaboravis da je spusteno i mislis da jednostavno sunce na + 30 nije tako jako sto se tice Ncom-a... probaj ebay mada... meni je to prevelika investicija... nabudzi nesto bolje ti je... poz i lepa voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dobio si kacigu na poklon od devojke nicim izazvane !! Super! Cccccccccccc, "Cuvaj se Danajaca darove kad nose" ! Pa sada je red da uzvratis, jedan prsten sa nekoliko karata,pa veridba, pa ... , cuj, kaciga je to kolega ;) ! SRECNO ;D !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Da da, mogu samo karte da joj kupim jer sam se istrosio na kofere, skid plate, crash pad itd, itd... Morace da saceka malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan joj sarba PECEN SI TI!!! SVADBA,SVADBA,SVADBA.,SVADBA..ZAPEVAJMO BRACO MILA OVU PESMU SVI HEJ.. SVADBA,SVADBA,SVADBA,SARBA SE ZENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JOJ JOJ JOJ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D AH DA LEPA KACIGA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan joj sarba PECEN SI TI!!! SVADBA,SVADBA,SVADBA.,SVADBA..ZAPEVAJMO BRACO MILA OVU PESMU SVI HEJ.. SVADBA,SVADBA,SVADBA,SARBA SE ZENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JOJ JOJ JOJ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D AH DA LEPA KACIGA Dooooobrooooo :-[ :-[ :-[ ti si :-X ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne beri brigu doktore, prilika si ti, sacekace ona, ali nemoj bas da je iskusavas!! ;D ;D ;D ;D :D :D ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naruči preko Sekule ovaj kit za Nolan: http://www.louis.de/_10f7697920702abf9cf24db373d6196b76/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=590&wgr=910&list_total=37&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10001408 Naravno, treba ti još jedan za njenu kacigu, pa komunikator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Naruči preko Sekule ovaj kit za Nolan: http://www.louis.de/_10f7697920702abf9cf24db373d6196b76/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=590&wgr=910&list_total=37&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10001408 Naravno, treba ti još jedan za njenu kacigu, pa komunikator... Slusalice i mikrofon sam kupio u mototrade-u i namontirano je na kacigu. Sada mi samo treba taj bluetooth preko koga cu moci da komuniciram sa ljudima i devojkom... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Naruči preko Sekule ovaj kit za Nolan: http://www.louis.de/_10f7697920702abf9cf24db373d6196b76/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=590&wgr=910&list_total=37&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10001408 Naravno, treba ti još jedan za njenu kacigu, pa komunikator... Ili ovaj kit vec u sebi ima bluetooth??? :) Hvala Araki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre dva tri dana kupio N-Com komplet u Motoringu. Trenutno ti je to, ipak, najjevtinije. Ja ne placam PDV u Sloveniji ali sam odlucio da kupim ovde. Svuda ti je skuplje, zbog kursa din. Npr. u Louis-u je Basic kit 55 eur, a kod nas je 5.200 din. Bluetooth je 18ooo din, a u Louis-u je 194 eur. Inace, ja sam prezadovoljan. Slusao sam kekoliko razlicitih i N-com je odlican, a i napravljen ja za Nolan. Ima i boljih, ali su daleko skuplji. Ima ih i preko 300 eur. po kacigi. Sakupi kintu i kupi N-com. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...