exman 241 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Diskovi su mi pri kraju, a sezona na pocetku pa bih voleo da resim problem sto je moguce pre. Zadnji sam izleda nasao (Sale trstenik), ali je prednji problematican, odnosno Hondin mi je preskup. Da li je neko skoro nabavljao ili menjao diskove kod majstora po prihvatljivoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za svoju uzeo u kdm-u 9.200din cini mi se,JTje marka. :-\ ne znam da li je skupo il nije,al kocnica je kocnica, + pancir crevo....ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2054 Napisano Maj 19, 2010 Teoreticar ..., 12120 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan KDM prodaje dobre diskove, samo je pitanje ima li ih na stanju. Ako nema, ceka se oko 7 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...