ROAMER 6 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Melburn Prijavi odgovor kao problematičan Ovog ljeta dovozim motor iz Australije za putovanje po evropi ali naj vise kod nas u Cro / Ser. Po povratku, motor je na prodaju jer ne planiram da ga vracam u Australiju. Kao sto je gore oznaceno motor je Kawasaki mean streak 2004o godiste. Motor je modifikovan sto se tice blatobrana, svjetala i tome slicno, u glavnom sto se tice izgleda. Na motoru je stavljen hyper charger usisnik vazduka, power commander chip i cobra auspuh. Motor je dyno tuned i radjen kod reputabilnih inzinjera koji odrzavaju motore u glavnom za trke. Nema servisnu knjizicu ali ima sve racune i listu svkog servisa koji je radjen. Imam i sve originalne djelove koje takodjer mogu poslati iz Australije ako je kupac zainteresovan. Nisam jos odredio cjenu, ali bice prosjecna cjena kako se takvi motori tamo krecu. javite se za sve detalje koji vas zanimaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Pozz druze, stavi jos koju sliku!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan možda te zanima zamena za čamac da imaš čime da se vratiš :o lepšu kawu nisam video kad bi znao cenu možda bi mogao nešto da kažem ali ovako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan možda te zanima zamena za čamac da imaš čime da se vratiš :o :D :D :D :D :D ...Šta reći na ovakvu ponudu... :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROAMER 6 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Melburn Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika. Moram da napomenem da je na ovim slikama sjedalo za jedno dupe koje sam skinuo i stavio originalno za 2 dupeta sa obzirom da jeli dolazim tamo i nebi bilo u redu da putujem sam citavo vreme Auspuh ja tekodjer stari, rucno radjen, da ne kazem kovan. Trenutno je montiran cobra long shots auspuh bas za taj model. Uslikacu jos par slika sa svime sto je sad montirano ukljucujuci prtljaznik koji trenutno pravim pa cu staviti cim prije. Camac mi ne treba hvala, vec imam jedan u Melburnu, ipak hvala za ponudu i za brigu za moj povratak Iskreno, cjene jos nisam gledao kako se krecu, pretjerano sam zauzet poslom ovih dana. 2 stvari su sigurne, necu nikog da oderem, a necu ni da je dam za dzaba takodjer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D lepo lepo ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Perverzija!! :o :o :o :o Cekam cenu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan jel prodaješ ili se hvališ ??? daj neku cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROAMER 6 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Melburn Prijavi odgovor kao problematičan jel prodaješ ili se hvališ ??? daj neku cenu Imal' ko vaki Kavasaki??????? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROAMER 6 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Melburn Prijavi odgovor kao problematičan Uporedjivao sam cjene malo okolo. Neka gruba - citaj GRUBA - procjena bi bila 7000-8000 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ;D i oma tajac ;D ;D ;D ;D ;D vredi sigurno te pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan ja bi dao i 8500 da imam..... ;D ;D ;D Vredi te novce! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROAMER 6 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Melburn Prijavi odgovor kao problematičan Ebote stvarno, opalo interesovanje skroz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 27, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tako kod nas svaki oglas pocne. Nahvale nemilice objekat prodaje i tu se sva trgovina zavrsi. Nema to veze sto si sada stavio cenu, to se i ne gleda, jer se o kupovini i ne razmislja. Svi zdusno iskomentarisemo lepotu motora, bez obzira na cenu, i ljudi se cak ponadaju da ce mozda nesto i prodati jer, boze pomozi, svi se odusevise motorom, i onda tajac. Tako da je moj savet da to prodas bilo gde, samo ne dolazi ovde zbog prodaje, ovde taj motor mozes prodati ali za koliko, to ces videti..... Pozdrav i SRETNO ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ne kupujem motor...na žalost... ;D Pozdravi mi rodbinu u Melbourne-u... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROAMER 6 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Melburn Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ne kupujem motor...na žalost... ;D Pozdravi mi rodbinu u Melbourne-u... Bas sam ih jucer vidio!! Pitaju kad ces im poslati neke pare!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macija greda 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa nije valjda sve u parama inace motor ti je extra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...