sasa umag 11 Napisano April 6, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan fabrika kaze da mu je takvo vjeshanje da mozete ushima da struzete asfalt da' date='ali i da ima velikih problema sa kardanom,imam test na 20000km[/quote'] Moze li se nakako doci do tog testa? Link ili nesto slicno.. bio je u moto pulsu prije nekoliko brojeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mladen u svojem uvodu kaže kada bi se danas snimao kultni film Mad Max, glavni glumac ne bi bio Mell Gibson, bio bi to BMW K 1200 R. Jes vala covek lepo kaze. Mislim, da ga nisam video u prirodi, vec samo na slikama - bio bi u tripu - znaru je, kakva su mu ona cudna svetla, jedno vece jedno manje, fale mu delovi itd. Al kad sam ga ugledao u prirodi :shock: :shock: :shock: vilica do poda :boggle: :boggle: :boggle: - ma ja nisam nikad ni video ovaj motor dok ga nisam video u prirodi - nisam ni znao da postoji nesto tako. Znaci ta cudna svetla izgledaju PREMOCNO, dizajn, linija, ma sve - uffff. Nista nije neobicno, niti da strci, sve ja na mestu i zraci mocno. Sto se na slikama ne bi reklo. Ali u prirodi, savrsenstvo... Prosto ne znam - sa cim da uporedim - nista slicno nisam video iako zagledam ko manijak. Porediti ga sa bilo kojim Japancem je zalosno. Nekako izgleda kao iz buducnosti u odnosu na ostale motore, tj ko neki "koncept" motor iz buducnosti. Bash bash hrabro i smelo dizajnerski od BMW-a a opet u granicama normale - iskusno - zraci - nista da sljasti ko neka syber svemirska Kinesko-Japanska igrackica - mocno - ufff . U svakom slucaju - da imam 15.000 za motor, uzeo bih ga bez razmisljanja! E hebemu te pare bash - bolje cijeli zivot kao milijunash, nego sedam dana u bedi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano April 6, 2007 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala covek lepo kaze. Mislim' date=' da ga nisam video u prirodi, vec samo na slikama - bio bi u tripu - znaru je, kakva su mu ona cudna svetla, jedno vece jedno manje, fale mu delovi itd. Al kad sam ga ugledao u prirodi :shock: :shock: :shock: vilica do poda :boggle: :boggle: :boggle: - ma ja nisam nikad ni video ovaj motor dok ga nisam video u prirodi - nisam ni znao da postoji nesto tako. Znaci ta cudna svetla izgledaju PREMOCNO, dizajn, linija, ma sve - uffff. Nista nije neobicno, niti da strci, sve ja na mestu i zraci mocno. Sto se na slikama ne bi reklo. Ali u prirodi, savrsenstvo... Prosto ne znam - sa cim da uporedim - nista slicno nisam video iako zagledam ko manijak. Porediti ga sa bilo kojim Japancem je zalosno. Nekako izgleda kao iz buducnosti u odnosu na ostale motore, tj ko neki "koncept" motor iz buducnosti. Bash bash hrabro i smelo dizajnerski od BMW-a a opet u granicama normale - iskusno - zraci - nista da sljasti ko neka syber svemirska Kinesko-Japanska igrackica - mocno - ufff . U svakom slucaju - da imam 15.000 za motor, uzeo bih ga bez razmisljanja! E hebemu te pare bash - bolje cijeli zivot kao milijunash, nego sedam dana u bedi![/quote'] Jeste vala lep i dobar, ali ti ga pretera....Kao da je svemirski brod.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...