Jump to content

Moto Zajednica

Kakav monstrum!

Recommended Posts

• , 1322 postova
fabrika kaze da mu je takvo vjeshanje da mozete ushima da struzete asfalt

da' date='ali i da ima velikih problema sa kardanom,imam test na 20000km[/quote']

Moze li se nakako doci do tog testa? Link ili nesto slicno..:)

bio je u moto pulsu prije nekoliko brojeva

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 117 postova
Mladen u svojem uvodu kaže kada bi se danas snimao kultni film Mad Max, glavni glumac ne bi bio Mell Gibson, bio bi to BMW K 1200 R.

Jes vala covek lepo kaze. Mislim, da ga nisam video u prirodi, vec samo na slikama - bio bi u tripu - znaru je, kakva su mu ona cudna svetla, jedno vece jedno manje, fale mu delovi itd. Al kad sam ga ugledao u prirodi :shock: :shock: :shock: vilica do poda :boggle: :boggle: :boggle: - ma ja nisam nikad ni video ovaj motor dok ga nisam video u prirodi - nisam ni znao da postoji nesto tako. Znaci ta cudna svetla izgledaju PREMOCNO, dizajn, linija, ma sve - uffff. Nista nije neobicno, niti da strci, sve ja na mestu i zraci mocno. Sto se na slikama ne bi reklo. Ali u prirodi, savrsenstvo...

Prosto ne znam - sa cim da uporedim - nista slicno nisam video iako zagledam ko manijak. Porediti ga sa bilo kojim Japancem je zalosno. Nekako izgleda kao iz buducnosti u odnosu na ostale motore, tj ko neki "koncept" motor iz buducnosti. Bash bash hrabro i smelo dizajnerski od BMW-a a opet u granicama normale - iskusno - zraci - nista da sljasti ko neka syber svemirska Kinesko-Japanska igrackica - mocno - ufff . U svakom slucaju - da imam 15.000 za motor, uzeo bih ga bez razmisljanja!

E hebemu te pare bash - bolje cijeli zivot kao milijunash, nego sedam dana u bedi!

• Zainteresovan, 553 postova
  • Motocikl: Trenutno 0 bodova...

Jes vala covek lepo kaze. Mislim' date=' da ga nisam video u prirodi, vec samo na slikama - bio bi u tripu - znaru je, kakva su mu ona cudna svetla, jedno vece jedno manje, fale mu delovi itd. Al kad sam ga ugledao u prirodi :shock: :shock: :shock: vilica do poda :boggle: :boggle: :boggle: - ma ja nisam nikad ni video ovaj motor dok ga nisam video u prirodi - nisam ni znao da postoji nesto tako. Znaci ta cudna svetla izgledaju PREMOCNO, dizajn, linija, ma sve - uffff. Nista nije neobicno, niti da strci, sve ja na mestu i zraci mocno. Sto se na slikama ne bi reklo. Ali u prirodi, savrsenstvo...

Prosto ne znam - sa cim da uporedim - nista slicno nisam video iako zagledam ko manijak. Porediti ga sa bilo kojim Japancem je zalosno. Nekako izgleda kao iz buducnosti u odnosu na ostale motore, tj ko neki "koncept" motor iz buducnosti. Bash bash hrabro i smelo dizajnerski od BMW-a a opet u granicama normale - iskusno - zraci - nista da sljasti ko neka syber svemirska Kinesko-Japanska igrackica - mocno - ufff . U svakom slucaju - da imam 15.000 za motor, uzeo bih ga bez razmisljanja!

E hebemu te pare bash - bolje cijeli zivot kao milijunash, nego sedam dana u bedi![/quote']

Jeste vala lep i dobar, ali ti ga pretera..:)..Kao da je svemirski brod..:D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja