Jump to content

Moto Zajednica

Gumena antislip nalepnica za tank- stomp grip

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

U Luisu ima svakakvih besmislenih kozmetičkih nalepnica, carbon look sranja i slične šminke, ali ovo nisam video. Danas sam opet pretražio katalog (štampani) i nisam naišao ni na šta slično. Ako naiđeš na link ka nečemu sličnom, a da služi istoj svrsi kao ovo na slici, ajd bi grejtful indiiiid...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ma ok prijatelju, drž se ti karbon folije, a ja ću antislipa. Koga na žalost ne mogu da pronađem. Biću ti zahvalan ako mi budeš pomogao informacijom o nabavci- znam da si upućen više nego ja u naručivanje i nabavku dodatnih gedžeta za motor...

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzana GSXR 750 K8

http://cgi.ebay.co.uk/MOTRAX-KNEE-GRIPPER-SHEET-MOTORCYCLE-TANK-PAD-STOMPGRIP-/250628199493?cmd=ViewItem&pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3a5a9ad445#ht_1196wt_732

Evo na ebayu. Ako hoces pitacu druga koliko izadje u bg da stigne.Mislim da ne bi trebalo preko 20 erva da bude.Cimani me na pp

• Drug član, 2316 postova

Ovo se zove stomp grip i prvenstveno se koristi na stazi. Kada se dodje na kocenje a vozac ne zeli da bude uz rezervoar ovi silikonski dodaci mu pomazu da se kolenima odupre i da ne sklizne napred.

Tačno, za tu svrhu mi i treba, koleno klizne niz tank i dosta težine ode na ruke  :-\  Ustvari, zadržim se, ali troši se puno energije i telo mora da se ubalvani jer kolenima iz sve snage stežem tank, što bi verujem moglo da se poboljša sa storm gripom.

Nisam znao kako se zove, samo sam znao da mi tako nešto treba. Čak sam razmišljao da lepim kojekakve gluposti- od čičak traka do nekih guma dok nisam video da se ovo prodaje. Znam da svaki put kad operem i izvoskiram motor, sve bude toliko klizavo da uglavnom vozim jaja na tanku.

;D ;D ;D 

Volim kad je sklisko  ::)

Sve košta, a ono što bih dobio u vožnji vredi za tu cenu. Kako ti se čini Motrax-ovo rešenje, na linkovima sa e-baya par postova iznad? Nisam stigao da izguglam o storm gripovima da malo upoznam problematiku, sad ću malo pročešljati šta kaže internet o tome.

• Svrati ponekad, 193 postova

Ovo je za stazu odlicna stvar..pogotovo ako oblik rezervoara ne daje pravu potporu..U svakom slucaju svaka preporuka za stazu.za ulicu je vec mnogo manje potrebno..

I nije toliko poenta cuvati ruke od umora pri kocenju sa ovim, vec se na kocenju rukama prenosi pritisak na prednji tocak, sto nam ne treba u toj kolicini...pa se ovim postize da se ravnomernije prerasporedi sila kocenja...

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Postoji firma u sabcu koja se bavi ovim, kontaktiraj Dzamba sa foruma on je od njih narucivao stik-BMW nalepnicu pa vidi jel mogu da ti odrade....prave po porudzbini i mislim da nisu skupi... ;)

Da, gledao sam tu temu na mangulicama.

Ono što sam do sada izbistrio je: stomp grip je funkcionalna oprema i razlikuje se od nalepnice u samoj svojoj suštini- nije estetska modifikacija. Predviđen je da se, kao i gume na motoru, troši od upotrebe (izrađuje se od gumene mase, i ima teksturu koja omogućava hvatanje- bockice ili "vulkančići") i menja kad dođe vreme. Košta 40-50$ (ili evra) kao što reče Ares, iskustva sa jeftinijima su uglavnom loša- cepaju se itd. Proizvode se profilirani i oblikovani za svaki od novih modela motora posebno, za starije postoje univerzalni ovali, poput gripa na slici u prvom postu.

Da li rade- rade. Nisam video negativnu kritiku, a i logično je- guma hvata pa hvata, samo je treba napraviti tako da se ne odlepi od upotrebe i sl.

Znači, nema ništa od male radinosti. Planiram da naručim od preko, čim nađem način (svaka pomoć dobrodošla!).

• Drug član, 1137 postova

Ono što sam do sada izbistrio je: stomp grip je funkcionalna oprema i razlikuje se od nalepnice u samoj svojoj suštini- nije estetska modifikacija. Predviđen je da se, kao i gume na motoru, troši od upotrebe (izrađuje se od gumene mase, i ima teksturu koja omogućava hvatanje- bockice ili "vulkančići") i menja kad dođe vreme. Košta 40-50$ (ili evra) kao što reče Ares, iskustva sa jeftinijima su uglavnom loša- cepaju se itd. Proizvode se profilirani i oblikovani za svaki od novih modela motora posebno, za starije postoje univerzalni ovali, poput gripa na slici u prvom postu.

a prica li sa tobom kad si tuzan???

meni ono izgleda bas kao jedna guma-nalepnica  koja se nalepi na tank da noge ne klizaju jer jelte, naborana guma ima veci koeficijent trenja od glatkog lima

i dati 50 jura za tako nesto mislim da je suludo... aj 20 i nekako

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja