bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pozuteo pazarih jednog sprint princa 125,kotrlja se, nesto mi to sa potrosnjom nikako nije jasno,120km sa 3 litra,ide ,neznam kolko ce se zadrzati kod mene pored suzukija i jos jednog skutera ali fina zaludjica, Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 860 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je puno 3 l ti ubaci plin. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 14, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Taman za odlazak kod svilajnačkih snaša. A nije ni glasan, možeš lepo da se iskradeš. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A shto ostavi shaku shrafova po Beogradu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Е стварно не знам шта да кажем... Задржи стварчицу, па давај савете неискуснима - има да им постанеш гуру. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Taman za odlazak kod svilajnačkih snaša. A nije ni glasan, možeš lepo da se iskradeš. ;D Nije glasan, a sve one misle da je Harley. Gde ces bolje kombinacije. Cestitam Boki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 14, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja mislio da su one gore od velegradskih, ili da manje znaju. Volim ja sve naše snaše. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Maj 14, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći sem: Srećno bilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 14, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ha ha bravo za opasku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako kazu----- vrh brate, a nase lale---- siljak derane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu jel ovo neka sala...ne verujem ti...ipak si ti neko ko se razume u motore...tako da ne verujem da si kupio princa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Mmmm, snashe... Daj vamo tog har, ovaj princa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Jel na prodaju ili je vec prodato? Opasno izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...