losmi 231 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan motor sam farbao skoro,i sad treba da mu vratim slova na plastike, pa me zanima cime to mogu najbolje da uradim, nesto razmisljam ako uzmem neki lepak pa ako malo procuri sjebacu farbu, a neko mi je spominjao neke lepljive trake.....pa ne znam sta da radim?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovo zanima ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1832 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan idi u dobru prodavnicu auto boja i opreme za farbanje i kupi duplu tzv 3M traku. To je traka koja je sa obe strane lepljiva.Izlepi je dobro sa zadnje strane slova-strana koja naleze na motor i skalpelom OSTRIM iseci visak. Sa obicnom trakom papirnom izvedi liniju-vodjicu po kojoj ces slagati ta slova na povrsinu motora - a da bi slova bila u ravni i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I jel moze to izdrzi pranje pod pritiskom ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si fino oblikovao traku i je zalepljena na čistu podlogu i sa jedne i sa druge strane držaće dobro. E sada, pitanje za tebe je "slova" su plastični odlivci sa imenom marke motora ili?? Ako je tako imaš mogućnost i Bizon kitom (bison montage kit), dovkomponentno čudo koje će pre da protruli plastika s jedne i druge strane nego što će da pusti, a pri tome je i dosta elastičan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bizon lepi kao lud,ono sto zalepi vise niko ne odlepi.Traka je isto dobra,ja sam jednu kupio pred 6-7 godina da zalepim lajsnu na kolima,posle me neko cuknuo na parkingu u ta vrata i ja odem kod drugara da to sredimo,lajsnu nismo mogli da skinemo-odvalimo rukama vec je morao noz da radi. Jos uvek imam tu traku jer je bila duzine 10 metara i koristim je s vremena na vreme za razne stvari,zanimljivo ali i dalje drzi kao luda,nije izgubila svojstva od godina stajanja.Kupljena na buvljaku,zelene boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...