Jump to content

Moto Zajednica

lepak ili traka za lepljenje slova?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 518 postova

motor sam farbao skoro,i sad treba da mu vratim slova na plastike, pa me zanima cime to mogu najbolje da uradim, nesto razmisljam ako uzmem neki lepak pa ako malo procuri sjebacu farbu, a neko mi je spominjao neke lepljive trake.....pa ne znam sta da radim??

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 714 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

idi u dobru prodavnicu auto boja i opreme za farbanje i kupi duplu tzv 3M traku.

To je traka koja je sa obe strane lepljiva.Izlepi je dobro sa zadnje strane slova-strana koja naleze na motor i skalpelom OSTRIM iseci visak.

Sa obicnom trakom papirnom izvedi liniju-vodjicu po kojoj ces slagati ta slova na povrsinu motora - a da bi slova bila u ravni i to je to.

• Zainteresovan, 503 postova

Ako si fino oblikovao traku i je zalepljena na čistu podlogu i sa jedne i sa druge strane držaće dobro.

E sada, pitanje za tebe je "slova" su plastični odlivci sa imenom marke motora ili??

Ako je tako imaš mogućnost i Bizon kitom (bison montage kit), dovkomponentno čudo koje će pre da protruli plastika s jedne i druge strane nego što će da pusti, a pri tome je i dosta elastičan.

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Bizon lepi kao lud,ono sto zalepi vise niko ne odlepi.Traka je isto dobra,ja sam jednu kupio pred 6-7 godina da zalepim lajsnu na kolima,posle me neko cuknuo na parkingu u ta vrata i ja odem kod drugara da to sredimo,lajsnu nismo mogli da skinemo-odvalimo rukama vec je morao noz da radi. Jos uvek imam tu traku jer je bila duzine 10 metara i koristim je s vremena na vreme za razne stvari,zanimljivo ali i dalje drzi kao luda,nije izgubila svojstva od godina stajanja.Kupljena na buvljaku,zelene boje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja